Wide Screen
Image default
Filmek

Végeztek a Legendás állatok és megfigyelésük 2. forgatásával

A stúdió bejelentette, hogy elkészültek a Harry Potter előzménysorozat második részével, a Legendás állatok – Grindelwald bűntetteivel.

A Warner Bros. stúdió délután folyamán közösségi oldalán jelentette be, hogy filmre vették a nagysikerű Legendás állatok és megfigyelésük Harry Potter spin-off második részét. A hírhez egy videót is mellékeltek, melyen Alison Sudol színésznőt látjuk, akinek kissé nehézkesen megy a csapó használta.

A rövid szinopszis a következő:

Az előző történet végén Göthe Salmander segítségével elfogták a veszélyes sötét mágust, Gellert Grindelwald-ot, aki viszont megszökik és maga köré gyűjti a követőit azért, hogy a tiszta vérű mágusok átvegyék az uralmat a világ varázstalan fele fölött. Azért, hogy megállítsa a sötét mágust Albus Dumbledore egykori tanítványának, Salmander-nek a segítségét kéri, aki a rájuk leselkedő veszélyek ellenére segítő kezet nyújt volt tanárának. A szeretet és a hűség tesztje vár mindenkire, még a családokra és az igaz barátokra is, az eddig még soha nem látott mértékben megosztott varázsvilágban.

A film 2018. november 16-án érkezik a mozikba.

Még több a témában...

Bajuszban bővelkedő új előzetest kapott a Gyilkosság az Orient expresszen

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Kévés Bence Mihály

Varázslatos lett a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei utolsó előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább