x
Filmek

Végeztek a Legendás állatok és megfigyelésük 2. forgatásával

A stúdió bejelentette, hogy elkészültek a Harry Potter előzménysorozat második részével, a Legendás állatok - Grindelwald bűntetteivel.

Végeztek a Legendás állatok és megfigyelésük 2. forgatásával
  • Publisheddecember 20, 2017

A stúdió bejelentette, hogy elkészültek a Harry Potter előzménysorozat második részével, a Legendás állatok – Grindelwald bűntetteivel.

A Warner Bros. stúdió délután folyamán közösségi oldalán jelentette be, hogy filmre vették a nagysikerű Legendás állatok és megfigyelésük Harry Potter spin-off második részét. A hírhez egy videót is mellékeltek, melyen Alison Sudol színésznőt látjuk, akinek kissé nehézkesen megy a csapó használta.

A rövid szinopszis a következő:

Az előző történet végén Göthe Salmander segítségével elfogták a veszélyes sötét mágust, Gellert Grindelwald-ot, aki viszont megszökik és maga köré gyűjti a követőit azért, hogy a tiszta vérű mágusok átvegyék az uralmat a világ varázstalan fele fölött. Azért, hogy megállítsa a sötét mágust Albus Dumbledore egykori tanítványának, Salmander-nek a segítségét kéri, aki a rájuk leselkedő veszélyek ellenére segítő kezet nyújt volt tanárának. A szeretet és a hűség tesztje vár mindenkire, még a családokra és az igaz barátokra is, az eddig még soha nem látott mértékben megosztott varázsvilágban.

A film 2018. november 16-án érkezik a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.