x
Filmek

A Védelmezők az új Bosszúállók filmben?

Már zajlanak a film forgatásához az előkészületek és a Russo testvérek keményen dolgoznak, hogy elkészítsék azt a filmet ahol az összes, úgymond előzmény film, révbe ér.

A Védelmezők az új Bosszúállók filmben?
  • Publishedszeptember 13, 2016

Már zajlanak a film forgatásához az előkészületek és a Russo testvérek keményen dolgoznak, hogy elkészítsék azt a filmet ahol az összes, úgymond előzmény film, révbe ér.

Amikor is a Föld legnagyobb hősei szembe szállnak Thanossal. Azt tudjuk, hogy a Bosszúállók benne lesznek a filmben. Arra, hogy Doctor Strange megjelenik erős feltételezések vannak. Továbbá az Őrzők is tiszteletüket teszik. A rendező páros elhintette, hogy esetleg más hősök is megjelenhetnek.

Miután kiderült, hogy Brie Larson alakítja majd Marvel Kapitány, ők elmondták, hogy már nagyon izgatottak, hogy esetleg vele dolgozhatnak:

Ez egy hihetetlen casting. Nem is kérhetnénk jobbat. Nem csak azért, mert egy hihetetlenül tehetséges színésznő, de egy gyönyörű teremtés. Mi már nagyon várjuk annak a lehetőségét, hogy újra együtt dolgozhassunk vele.

Brie Larson, azaz Marvel Kapitány

Sokan szívesen látnák a S.H.I.E.L.D ügynökeit, vagy a Netflix féle Marvel sorozatok karaktereit, de voltak olyan nyilatkozatok miszerint ezen karakterek filmre vitele bonyolult lenne. Azonban Chris Pratt elmondta, hogy ő szívesen látna egy Űrlord/Megtorló párost. Talán van remény. Viszont a Russo testvérek nem voltak restek beszélni a Netflix karakterekről:

Megfontolunk mindenkit. Nem akarunk túl konkrétak lenni arról, hogy mi is fog történni ezekben a filmekben. Meglepetésnek szánjuk ezeket a közönségnek.

Reméljük láthatjuk a Védelmezőket, de ha attól tartanátok, hogy nem jutna rájuk elég idő, a Russo testvéreknek erre is van válaszuk:

Amit a Polgárháborúban csináltuk, azt fogjuk a Bosszúállókban is. Nem számít, hogy mennyi játék ideje van egy karakternek, ameddig megvan az az ambíció, hogy tudd mit csinálsz azzal a karakterrel ameddig megvan.

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.