Váratlan helyen és időben fog játszódni a Venom-film

Meglepő helyszínen és időben játszódhat a Venom-film – tudtuk meg egy friss bejegyzésből.

Meglepő helyszínen és időben játszódhat a Venom-film – tudtuk meg egy friss bejegyzésből.

Rengeteg mindent nem fedtek még fel a Pókember franchise első spin-offjából, a Venom-filmből, amit hivatalosan egy hete forgatnak Tom Hardy főszerepében. Jó eséllyel azonban most fény derült arra, hogy hol és mikor fog játszódni a film.

Nyilvánosságra hoztak információkat a projektről, köztük azt, hogy a filmet Ázsiában is fogatják, ahol közzétettek egy casting-felhívást, melyben helyi lakosokat keresnek titkos szerepekre. Ez egyben utalhat egy vietnámi visszaemlékezésre, vagy akár a feudális japán helyzetére, amellyel több mindent megismerhetünk az idegen szimbióta származásáról.

Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a film egy olyan időszakban játszódik, mikor semmit sem tudunk Pókemberről, még azt sem, hogy létezik-e ilyen hős, hiszen korábban cáfolták azokat a híreket, hogy esetleg a Tom Holland-féle falmászó feltűnjön az önálló filmben. Elképzelhető, hogy Venom már évezredek óta a Földön tartózkodik, vagy a másik, hogy az idegent a kormány alkotta meg, mint egy harci eszközt a háborúk idején? Jövő október 5-én megtudjuk, akkor mutatják be a Venomot.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Star Wars: Az ébredő Erő

Eredetileg máshogy hívták Daisy Ridley karakterét, Reyt

Next Article

Megérkezett az első hivatalos kép a Spielperg-féle The Post-hoz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!