Wide Screen
Image default
Játékok

[UPDATE] Képeken a kezdetleges PlayStation 5 kontrollere!

[UPDATE] Sajnos kiderült, hogy a hír hamis. Ezt bevallotta az is, aki megosztotta twitteren. Igazán sajnáljuk, minket is átvertek a képek. Nagyon ügyes munkát láthattunk, amelyet egy koncepcióból rendereltek ki.

A generációváltás már itt van a küszöbön, az új PlayStation sem lehet ezért messze. Valószínűleg jövőre bejelentik és már év végén vagy 2021-ben meg is jelenhet. Azonban, a nyitócímekhez már fejleszteni kell azokat, hiszen nem túl rövid folyamat ez. Az ilyenhez viszont szüksége van a fejlesztőknek úgynevezett devkitre. Az első tweetben még csak magát az irányítót láthatjuk.

Ez egyfajta csomag a játék készítőinek, amely az új konzolt célzott szimulálni. Sok esetben az optimalizálás megkönnyítése miatt egy parányit erősebbek is ezek a végleges termékeknél. Most valószínűleg egy ilyen került lencsevégre egy kezdetleges kontrollerrel együtt. Az Sony a PlayStation 4-nél is változtatott még bőven a kezdetleges irányítódesignján. Itt a második tweetben már látható valószínűleg maga a korai konzol is.

Ti mit gondoltok? Milyen lesz az új PlayStation? A kezdetleges devkit mindig ronda, így valószínűleg rengeteget fognak rajta még változtatni a megjelenésig.

Még több a témában...

Demót kap a Resident Evil 3

Sinka Tamás

Már érkezik is a Yakuza: Like a Dragon első DLC-je

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

Fonyódi Dávid

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon