A Universal szörnyuniverzumát egyedülálló filmekkel bővítik

Idén nyáron érkezik A múmia Tom Cruise főszerepében, de ez csak egy a sok közül, amivel a Universal készül.

Idén nyáron érkezik A múmia Tom Cruise főszerepében, de ez csak egy a sok közül, amivel a Universal készül.

A stúdió új szörnybirodalmat készül kiépíteni az elkövetkező években, melyekben a rajongók találkozhatnak majd múmiákkal, farkasemberekkel, zombikkal, vámpírokkal és még sok egyéb fura és különleges teremtménnyel. A Collider készített egy interjút Chris Morgannel, aki Alex Kurtzmannel közösen mutatja be ezt az új univerzumot, továbbá azt is megosztották, hogy valamennyi rebootot úgy kell elképzelni, mintha egy önálló film lenne.

Úgy tervezzük ezeket a filmeket, mintha a franchise önálló filmjei lennének. Azután, hogy megkaptuk a forgatókönyveket, elkezdünk agyalni, miként lehetne jó filmet kovácsolni belőlük. Megvizsgáljuk, és a stúdió dönti el, hogy mi lesz a következő film. Csakhogy pár filmet említsek azokból, amiken jelenleg is dolgozunk: Frankenstein, Van Helsing, Wolfram, Invisible Man, Creature from the Black Lagoon és így tovább. Igazán jó érzés, mikor belépsz az irodába, és látod, hogy mivel dolgozunk, miért dolgozunk 80 vagy akár 100 éves szörnyekkel. Igazi örökséggel és tisztelettel bírnak, és valójában a stúdió a szörnyek nélkül fel sem tudta volna építeni mindezt.

Morgan kijelentése talán arra is utal, hogy a más és más rebootok karaktereivel egy világ teremtményei lesznek, s esetleg létrejöhetnek olyan crossoverek, melyekről eddig csak álmodni mertünk.

Az univerzum első filmje A múmia lesz, amit a hazai mozikban 2017. június 8-án mutatnak be.

Total
0
Shares
Previous Article

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépüket adunk a Tűnj el! premier előtti vetítésére

Next Article

Pletykák Snoke legfőbb vezérről, az ő testőreiről és Kylo Renról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!