x
Filmek

Újraforgatások jönnek A galaxis őrzői második részénél

Az egyik színész megerősítette, hogy James Gunn filmjénél is újravesznek pár részt.

Újraforgatások jönnek A galaxis őrzői második részénél
  • Publishednovember 17, 2016

Az egyik színész megerősítette, hogy James Gunn filmjénél is újravesznek pár részt.

Karen Gillan erősítette meg, hogy James Gunn A galaxis őrzői 2 filmjén jelenleg újraforgatások történnek. Az újraforgatástól nem kell megijedni, nincs ok a pánikra, ez ahogy korábban az érintettek is elmondták Hollywoodban egy bevett szokás, és szinte minden félnél eljátsszák.

Először is, ez nem akármelyik stúdió, ez a Marvel, és tudjuk, hogy az elmúlt években nem igazán lőttek mellé, minden filmjükkel betaláltak, és rekordokat állítottak fel. Ahogy a nagy blockbustereknél lenni szokott, úgy az Őrzők második részénél is az lehetett, hogy elkészült a filmből egy korai változat, amit a rendező a stábbal, valamint a stúdióval közösen megnézett, átbeszéltek, és ha találtak hibát – mármint itt most találtak a jelentés szerint -, akkor a kétes jeleneteket újraveszik a színészekkel. (Ez történt az idei Star Warsnál is, megnézték, nem tetszett, hát újravettek ezt-azt.)

Nebulát játszó Karen Gillan erősítette meg a híreket Twitter-fiókján, hogy A galaxis őrzői 2 újraforgatásai már elkezdődtek, és nagyon boldog, újra együtt lehet a bandával:

Karen Gillan mellett látható lesz még a filmben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Karen Gillan, Michael Rooker, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, és Kurt Russell színész is. Sajnos a film hivatalos szinopszist még mindig nem kaptuk meg, csak találgatások vannak arra, hogy miről fog szólni a folytatás, azt viszont megerősítették, hogy az Őrzők csapatával a Bosszúállók: Végtelen háborúban is találkozhatunk.

A galaxis őzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.