Újraforgatások jönnek A galaxis őrzői második részénél

Az egyik színész megerősítette, hogy James Gunn filmjénél is újravesznek pár részt.

Az egyik színész megerősítette, hogy James Gunn filmjénél is újravesznek pár részt.

Karen Gillan erősítette meg, hogy James Gunn A galaxis őrzői 2 filmjén jelenleg újraforgatások történnek. Az újraforgatástól nem kell megijedni, nincs ok a pánikra, ez ahogy korábban az érintettek is elmondták Hollywoodban egy bevett szokás, és szinte minden félnél eljátsszák.

Először is, ez nem akármelyik stúdió, ez a Marvel, és tudjuk, hogy az elmúlt években nem igazán lőttek mellé, minden filmjükkel betaláltak, és rekordokat állítottak fel. Ahogy a nagy blockbustereknél lenni szokott, úgy az Őrzők második részénél is az lehetett, hogy elkészült a filmből egy korai változat, amit a rendező a stábbal, valamint a stúdióval közösen megnézett, átbeszéltek, és ha találtak hibát – mármint itt most találtak a jelentés szerint -, akkor a kétes jeleneteket újraveszik a színészekkel. (Ez történt az idei Star Warsnál is, megnézték, nem tetszett, hát újravettek ezt-azt.)

Nebulát játszó Karen Gillan erősítette meg a híreket Twitter-fiókján, hogy A galaxis őrzői 2 újraforgatásai már elkezdődtek, és nagyon boldog, újra együtt lehet a bandával:

Karen Gillan mellett látható lesz még a filmben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Karen Gillan, Michael Rooker, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, és Kurt Russell színész is. Sajnos a film hivatalos szinopszist még mindig nem kaptuk meg, csak találgatások vannak arra, hogy miről fog szólni a folytatás, azt viszont megerősítették, hogy az Őrzők csapatával a Bosszúállók: Végtelen háborúban is találkozhatunk.

A galaxis őzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Jared Leto eddig nem látott képet osztott meg Harleyról

Next Article

Jennifer Lawrence a gravitációval küzd az Utazók új jelenetében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!