Close


Közelgő események

Filmek

Újabb utalás lesz a Jurassic World 2-ben a Jurassic Parkra

James Cromwell karakteréről érdekes információ derült ki, méghozzá, hogy egy eddig eltitkolt szerepe volt a Jurassic Parkban.

  • PublishedApril 30, 2017

James Cromwell karakteréről érdekes információ derült ki, méghozzá, hogy egy eddig eltitkolt szerepe volt a Jurassic Parkban.

James Cromwell nemrégiben a Larry King NOW nevezetű műsor vendége volt – mely videót most a lap tetején megnézhettek -, ahol a színész elárult egyet s mást szerepéről a Jurassic World-folytatásából, és arról, hogyan is fog kapcsolódni a szerepe az eredeti Jurassic Parkhoz.

Az elmúlt néhány hónapban a világ orgánuma arról kezdett el hírezni, hogy a Universal Pictures következő dinoszauruszos filmje több hasonlóságot  fog mutatni a Jurassic Parkkal, mint tette azt elődje. A héten érkezett is egy bejelentés, ami látszólag megerősítette ezeket a pletykákat, miszerint az első két Jurassic Park-filmek sztárja, Jeff Goldblum aláírt, s benne lesz az új trilógia második részében. Azonban mint kiderült, a 2018-as filmnek nem ez lesz az egyetlen kapcsolata Steven Spielberg filmjével, ugyanis az Oscar-díjas színész, James Cromwell karaktere nagyon fontos szerepet játszott a ’93-as moziban – csak eddig erről nem tudtunk.

A beszélgetés alatt Cromwell elárulta, hogy karakterét Benjamin Lockwoodnak hívják majd, és az is kiderült, hogy John Hammond (Richard Attenborough) üzleti partnere volt

Közösen fejlesztettük ki azt a technológiát, amellyel képesek voltunk a gének klónozására, így most megpróbálok foglalkozni azzal a gonddal, amit tettünk.

Feltehetjük a kérdést, hogy vajon 25 évig mit csinált a karakter, miért éppen most érzi úgy, hogy tennie kell valamit? Tényleg megbánta a Nublar szigeti incidenst, jó útra tért, és a filmben Chris Pratt és Bryce Dallas Howard oldalán tűnik fel, vagy őt is csak gonosz hátsó érdekek hajtják?

Azt már tudjuk, hogy a második rész merőben más lesz, sokkal félelmetesebb, sötétebb lesz, mint Colin Trevorrow része volt. Sőt, J.A. Bayona azt is elárulta, hogy a Jurassic World 2-ben visszatér kedvenc T-Rexünk. A Screen Rant kérdezte Chris Prattet az új rendezőről:

Bayona egy nagyszerű ember. Tudjátok milyenek a filmrendezők. Ő egy figyelemre méltó rendező. Ő a vizuális effektek mestere, de ezt csak akkor értheted, ha láttad A lehetetlen és a Szólít a szörny filmeket. Mély érzelmek és feszültségek jellemzik. Szerintem a második rész félelmetesebb lesz, egy kicsit sötétebb, terjeszkedni fog és a történetet olyan irányba visszük előre, ami váratlan fordulatokhoz vezet, amire nem is gondoltunk volna.

A Jurassic World 2 jelenleg még a londoni stúdióban készül, de hamarosan tengerentúlra repülnek, Hawaii szigetére. A mozifilm bemutatója 2018. június 22-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.