x
Close


Közelgő események

Filmek

Újabb ígéretes hírek a Venom filmmel kapcsolatban

A tökéletes látványvilágért a John Wick filmeket is jegyző akció-koordinátorok felelnek majd.

Újabb ígéretes hírek a Venom filmmel kapcsolatban
  • Publishedoktóber 5, 2017

A tökéletes látványvilágért a John Wick filmeket is jegyző akció-koordinátorok felelnek majd.

Még csak előkészületi fázisban van a film, de lassacskán az egyik legvártabb filmek között tarthatjuk számon. Az ígéretes szereposztás (Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed és Jenny Slate) alapján a karakter megformálásával nem lesz gond és úgy néz ki az akció képi világáért is egy igazán ütős csapat fog felelni.

Az Omega Underground felfedte, hogy Tim Conolly lesz a produkció akció, illetve harc részének fő koordinátora, a kaszkadőrök munkájáért pedig Chris O’Hara és Jack Gill fog felelni. Ez a trió jó néhány akción túl van már, hiszen a John Wick filmek mellett dolgoztak a Halálos Iramban, a Logan, a 300, a Watchmen – Az Őrzők, A Bosszúállók, a Vasember 3, a Bad Boys 2, a Jurassic World: Elveszett világ és az Amerika kapitány: Polgárháborún is, így a film ilyen szempontból is biztos kezekben nyugszik.

A legtöbb Marvel rajongó már kifejezte abbéli aggodalmát, hogy Pókember nélkül készítik el a hálószövő egyik fő ellenségének önálló filmjét, de az eddigi információk alapján ha Peter Parker-re nem is, emlékezetes és jól kivitelezett akciókra mindenképpen számíthatunk.

A film 2018. október 5-én kerül majd mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.