x
Close


Közelgő események

Filmek

Újabb három színész csatlakozott a Fekete Párduchoz

Forest Whitaker mellett további neveket jelentett be a Marvel.

Újabb három színész csatlakozott a Fekete Párduchoz
  • Publishedoktóber 8, 2016

Forest Whitaker mellett további neveket jelentett be a Marvel.

Meglepetés ért bennünket tegnap, mikor a Marvel Studios hivatalosan is megerősítette, hogy Forest Whitaker is csatlakozott Párduc kalandjához, de ezzel még nem értek véget a bejelentések. Éjjel ugyanis további színészeket erősítettek meg. Winston Duke, akit már hetek óta pletykáltak, a Sicario – A bérgyilkos és a Get Out filmek sztárja Daniel Kaluuya és Florence Kasumba is ott lesz a filmben.

Eldőlt, Winston Duke fogja játszani M’Baku-t, aki legtöbben csak úgy ismernek a Marvel képregényekben, hogy Majomember, Man-Ape. A stúdió a közleményben csak úgy nevezte a karaktert, hogy M’Baku, nem mondták ki másik nevét, de azért bátran kijelenthetjük, hogy az igazi Wakanda-i törzsfőnökről van szó, aki Fekete Párduc (Chadwick Boseman) halálát szeretné, és átvenni a trónt.

Kaluuya W’Kabi-t fogja majd játszani filmben, aki T’Challa barátja és bizalmasa is egyben. A képregényekben W’Kabi Wakanda biztonsági főnöke, ebből kiindulva arra számíthatunk, hogy a filmben is magas rangú pozíciót fog betölteni. Kasumba szerepét úgy írták le, hogy ő lesz Ayo, a Dora Milaje (Wakanda-i királyi erők/titkosszolgálat) tagja, vele már az Amerika kapitány: Polgárháború részben is találkozhattunk.

A film forgatókönyve lassan teljesen elkészül, már csak a végső csiszolásokat végzik rajta, így a jövő év elején kezdődhet a munka. A Creed: Apollo fia film rendezője, Ryan Coogler irányítja majd a stábot, aki elmondta, hogy a film több szempontból is áttörés lesz, nem csak azért, mert Fekete Párduc első filmjéről van szó, hanem mert javarészt afroamerikai színészekkel dolgoznak majd, korábban a Marvel-nél erre nem volt példa (Disney-nél sem!). A filmben látható lesz Michael B. Jordan (Killmonger), Lupita Nyong’o (Nakia), Danai Gurira (Oynko) és az újdonsült Winston Duke (M’Baku, Man-Ape), és maga a főszereplő, Chadwich Bosemen a Párduc.

A filmet 2018. február 16-án mutatják be a mozikban.

Ha a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a DC és Marvel hírekről, akkor LIKE-old a Wide Screen-t, illetve Marvel és DC Univerzum-ot Facebookon!

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.