[FRISSÍTVE] Új posztert kapott a Jurassic World: Bukott birodalom

Chris Pratt figurája és a legendás T-Rex közös képet kapott a Jurassic World: Bukott birodalom új poszterén.

Chris Pratt figurája és a legendás T-Rex közös képet kapott a Jurassic World: Bukott birodalom új poszterén.

Még nyáron bejelentették, hogy leforgatták Colin Trevorrow által írt Jurassic World: Bukott birodalom folytatást, és múltkor már olyat is hallani lehetett, hogy úton van az első előzetes, azonban arra még várnunk kell, a legfrissebb hírek szerint csak november végén debütál az első trailer a Jurassic Park franchise második részéhez.

A londoni kiállításon mutatták be a film, s talán az előzeteshez készült, új posztert, amin az első rész három főhősét pillanthatjuk meg. A kép baloldalán a franchise közkedvelt dinoszauruszát, a T-Rexet látjuk, középütt Chris Pratt által megformált Owen, jobb szélen egy másik legendás őshüllővel, egy Velociraptorral.

Részleteket a második rész cselekményéről mindeddig nem árultak el, de J.A. Bayona elmondta, hogy a Bukott birodalom sokkal félelmetesebb és sötétebb lesz elődjénél. A pletykák szerint a Mosasaurus kiszabadult és egy vérre menő csatát vív a katonaság egyik tengeralattjárójával. Már nagyon várjuk a második részt, hiszen a Jurassic Park egyik főhőse, Ian Malcolm (Jeff Goldblum) is ott lesz.

A Jurassic World: Bukott birodalom bemutatója 2018. június 22-én lesz.

FRISSÍTÉS

Egészen friss és szomorú hírt kell megosztanunk veletek, de a trailerre decemberig várnotok kell.

Total
0
Shares
Previous Article

Láttad Darth Vader-t az új Star Wars plakáton?

Next Article

A The Predator is kapott egy friss posztert!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!