a
FőoldalFilmekÚj logót kapott a Bosszúállók: Végtelen háború

Új logót kapott a Bosszúállók: Végtelen háború

A Bosszúállók: Végtelen háború előtt érkezni fog az előzmény képregény, mely amolyan felvezetője lesz a gigafilmnek.

Mint ahogy azt már sokat tudjátok, a Végtelen háború forgatása már nyáron befejeződött, és a D23, illetve a San Diego-i Comic-Conon mutattak is felvételeket a filmből, de a legtöbb rajongónak még mindig nem adatott meg, hogy lássa kedvenc Bosszúállóit az új részből. Sőt, a stáb augusztus óta belefogott a Bosszúállók 4. rész munkáiba is, ahová éppen most keresnek statisztákat egy nagy temetésre. Vajon melyik szuperhőstől búcsúzunk a film?

Reggelre a Marvel Studios az előzmény képregény bejelentésével kiadott egy új logót a Bosszúállók: Végtelen háborúhoz, de az egészben a legbosszantóbb az, hogy a stúdió továbbra is titkolózik a trailerről, nem jelölték meg a napot, hogy mikor készülnek kiadni az előzetest.

Egy terrorista miatt széthullott a Bosszúállók csapata, s Amerika kapitányból és Tél katonájából gazember vált, így kerültők ők ketten összetűzésbe Vasemberrel… Röviden ez volt az Amerika kapitány: Polgárháború története, míg a folytatásban arra keressük a választ, hogy a Bosszúállók köteléketúléli-e ezt a megpróbáltatást, mert a világnak továbbra is szüksége van hősökre, ha akarják, ha nem.

Pontos részletek nem láttak napvilágot arról sem, hogy mikor tervezik kiadni az előzmény képregényt, de a Comixology oldal úgy tudja, hogy néhány hónappal a film premierje előtt. Éppen ezért elképzelhető, hogy a megjelenés átcsúszik 2018 első negyedévére.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.