a
FőoldalSorozatokÚj képek a The Walking Dead 8. évadából – Hamarosan jön a 100. epizód!

Új képek a The Walking Dead 8. évadából – Hamarosan jön a 100. epizód!

Október 23-tól új részekkel folytatódik a világ legnépszerűbb zombisorozata. A The Walking Dead
8. évada a sorozat századik epizódjával nyit.

Kilencvenkilenc rész tele izgalommal, küzdelemmel és váratlan fordulatokkal. Rick Grimes és a túlélők számos nehézségen és durva helyzeten mentek eddig keresztül, ám ezek csak még jobban összekovácsolták a csapatot.

Az előző évadban azonban eddigi legkegyetlenebb ellenfelükkel kerültek szembe: Negan és a Megváltók megtörték őket, és emlékeztették a túlélőket arra, hogy mennyire brutális világban élnek. Rick azonban rájött, ha egységgé kovácsolja és összefogja a Megváltók által sanyargatott többi közösséget, akkor együtt esélyük lehet Negan és csapatának legyőzésére.

A 8. évadban totális háború veszi kezdetét, amelynek célja a túlélés. Mint minden háborúban, itt is veszteségekre, áldozatokra kell számítani. Ám Alexandria, Hilltop és a Királyság lakóinak összefogásával talán megdönthető lesz a Megváltók uralma, és lehetőség nyílhat egy új, szebb világ felépítésére.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A The Walking Dead 8. évada október 23-tól hétfőnként 22 órakor látható a FOX műsorán.

Forrás: FOX Magyarország

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.