Wide Screen
Image default
Előzetesek

Új jelenetek A setét torony nemzetközi előzetesében

A setét torony sok új jelenete között azt is megnézhetjük, hány különféle módon tudja főhősünk újratölteni a fegyverét. Összeszámoltátok?

A Sony Pictures újabb látványos és izgalmas beharangozó videóval reklámozza a Stephen King-féle A setét torony filmet, melyben kiderül, hogy bizony léteznek más világok is a miénken kívül. Roland Deschain főszereplőt Idris Elba játssza a vásznon, aki egy soha véget nem érő harcba kezd Walter O’Dimmel (Matthew McGonaughey). O’Dimnek egyetlen célja van: mindenáron el akarja pusztítani a Setét tornyot, ami egyben tartja a különböző világokat. Ehhez viszont Deschainnek is lesz egy-két szava.

A poszt-apokaliptikus világban játszódó moziban szerepet kapott tovább Tom Taylor, Katheryn Winnick, Jackie Earle Haley, Fran Kranz, Abbey Lee Kershaw, Michael Barbieri és Claudia Kim.

A setét torony bemutatója 2017. augusztus 3-án lesz.

Még több a témában...

Már tudni, hogy mikor jön az Az második felvonása

Kévés Bence Mihály

150 millió dolláros ajánlatott kapott Daniel Craig két új Bond-filmre

Kévés Bence Mihály

Top 10 hősnő, aki megérdemelne egy önálló filmet!

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább