x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Új jelenetek A setét torony nemzetközi előzetesében

A Setét torony sok új jelenete között azt is megnézhetjük, hány különféle módon tudja főhősünk újratölteni a fegyverét. Összeszámoltátok?

  • Publishedjúlius 13, 2017

A setét torony sok új jelenete között azt is megnézhetjük, hány különféle módon tudja főhősünk újratölteni a fegyverét. Összeszámoltátok?

A Sony Pictures újabb látványos és izgalmas beharangozó videóval reklámozza a Stephen King-féle A setét torony filmet, melyben kiderül, hogy bizony léteznek más világok is a miénken kívül. Roland Deschain főszereplőt Idris Elba játssza a vásznon, aki egy soha véget nem érő harcba kezd Walter O’Dimmel (Matthew McGonaughey). O’Dimnek egyetlen célja van: mindenáron el akarja pusztítani a Setét tornyot, ami egyben tartja a különböző világokat. Ehhez viszont Deschainnek is lesz egy-két szava.

A poszt-apokaliptikus világban játszódó moziban szerepet kapott tovább Tom Taylor, Katheryn Winnick, Jackie Earle Haley, Fran Kranz, Abbey Lee Kershaw, Michael Barbieri és Claudia Kim.

A setét torony bemutatója 2017. augusztus 3-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.