Úgy néz ki jól haladnak a Han Solo filmmel

Annak ellenére hogy a Han Solo spin-off forgatása még nem zárult le teljesen, a Lucasfilm már megtartotta a záróbulit.

Annak ellenére hogy a Han Solo spin-off forgatása még nem zárult le teljesen, a Lucasfilm már megtartotta a záróbulit.

Néhány sztár, mint Donald Glover, Emilia Clarke és Paul Bettany már befejezte a forgatási munkálatokat, a teljes produkciónak még legalább egy teljes forgatási hétre szüksége lesz az utómunkálatok megkezdése előtt. Luka Scott, a film egyik kaszkadőre osztotta meg az alábbi fotót a forgatás záróbulijáról. A képen a rendezői széket Phil Lord és Cristopher Miller párosától átvevő Ron Howard is szerepel.

Hivatalosan Lord és Miller számára nem maradt más lehetőség mint elhagyni a projektet júniusban “kreatív nézeteltérésekre” hivatkozva. Így Howard-nak az eredeti tervekhez képest mindösszesen három hete maradt volna a forgatásra. A menesztés ilyen késői dátuma azért is furcsa, mert az eredeti rendezőpárosnak a Lucasfilm elnökével Kathleen Kennedy-vel már a produkció kezdete óta voltak összetűzéseik. Howard egyik legnehezebb feladata, hogy tartani tudja a jövő májusi premier dátumot.

A rendező megerősítette, hogy a buli a forgatás befejezését hivatott megünnepelni, így bízhatunk benne, hogy egyre inkább haladunk a pozitív végkifejlet felé.

Ti mit vártok az eddig hányattatott sorsú produkciótól?

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Snoke átállítja Reyt a Sötét oldalra a Star Wars: Az utolsó Jedikben?

Next Article

Láttad Darth Vader-t az új Star Wars plakáton?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!