x
Close


Közelgő események

Filmek

Továbbra is a legnagyobb kérdés: Bryce Dallas Howard mit visel a Jurassic World 2-ben

Emlékeztek még a Jurassic World jeleneteire, melyekben Howard magassarkúban futkorászik?

Továbbra is a legnagyobb kérdés: Bryce Dallas Howard mit visel a Jurassic World 2-ben
  • Publisheddecember 4, 2016

Emlékeztek még a Jurassic World jeleneteire, melyekben Howard magassarkúban futkorászik?

Talán a kelleténél is többet foglalkozunk azzal, hogy Bryce Dallas Howard milyen cipőt választ a Jurassic World folytatására. Akár hiszed, akár nem, sokan kíváncsiak arra, hogy vajon az első rész viccjelenetei megmaradnak-e a második részre, és ott is magassarkúban láthatjuk szaladni vérengző dinoszauruszok elől. A válasz nyilvánvalóan nem. A tervek szerint 2017 elején kezdik forgatni a Jurassic World 2-őt, és a film producere és írója, Colin Trevorrow Twitteren egy képet is megosztott ennek apropóján, melyen nem lást látni, mint Claire lehetséges cipőjét. Na de, a sok közül vajon melyiket választja Claire? Ti mire tippeltek, melyiket húzza fel?

via GIPHY

Trevorrow kollázsába bekerült mind, a divatos magassarkútól kezdve a túrázó bakancsig minden változattal találkozhatunk a képen. Melyiket húzza fel Claire, szerintetek?

Hamarosan kiderül!

A képen szereplő lábbelik tényleg a Jurassic World 2 projektből került elő, tehát mindegyik gazdára lel majd, de hogy ki melyiket választja, rejtély. A rajongók az első rész után számtalan GIF-fel árasztották el az internetet, melyben a karaktert kezdték el kifigurázni. Talán a stúdió is a viccet látta benne, és ezért kapott kiemelt szerepet Claire magassarkúja a Jurassic Park folytatásában.

via GIPHY

A mémek gyártása közben készült egy olyan is, melyben a korábbi Jurassic Parkokba kalauzolták vissza a nézőket, s mely mémen nem csak a szereplők, de a dinók is magassarkúban futkorásztak. Szerencsére nem vette komolyan a színésznő a róla készült mémeket, ő maga is jól szórakozott rajtuk. A Huffington Post-nak meg is jegyezte:

Ó, istenem! A kedvenceim a GIF-ek az interneten. Láttad azt a vicces képet, melyen a korábbi filmek szereplői magassarkút húztak, még a dinók is? Fantasztikus volt. Teljesen értelmetlen nyilvánvalóan, és egy vicc volt a magassarkúban történő futás, de elmondhatom, egyike leszek a sok embernek, akikre 80 év múlva is emlékezni fognak – pont emiatt.

Egészen egyedi, és elképesztő az, amit Bryce Dallas Howard csinált a filmben. Megmutatta, hogy miként lehet egy magassarkúban átszelni a dzsungelt, futni a ragadozók elől, ezt csinálja utána bárki! Pontosan nem ismert, hogy mikortól forog a Jurassic World 2, de január végén, vagy február elején garantáltan kezdődik a munka.

A Jurassic World folytatását Colin Trevorrow és Derek Connolly forgatókönyve alapján J.A. Boyana készíti, melyben visszatérnek az első rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, valamint két a franchise két új belépőjével, Toby Jones és Rafe Spall közösen. Frank Marshall és Steven Spielberg produceri feladatokat lát majd el.

A film bemutatója 2018. június 22.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.