További információkat osztott meg a megbízható Battlefield szivárogtató

Az eddig pontosnak bizonyuló információkból tudhattunk meg most többet Tom Henderson jóvoltából.

Szerencsére egyre többet tudunk az idei Battlefield-ről, az előző információkat megosztó hiteles szivárogtató most újabb tudnivalókat osztott meg velünk a játékkal kapcsolatban. Ezeket természetesen illik egy kis kétkedéssel fogadni, de a múltban egészen beletalált a dolgokba. Az egyik legfontosabb hír, hogy eddig még nem hallott semmit a kampányról. Ez nem jelenti természetesen azt, hogy nem is lesz, csak az információ még nem jutott el hozzá. Saját vélekedésünk szerint az EA már bőven megtanulta, hogy nem tud sikerre jutni egy jó egyjátékos sztori nélkül egy ilyen nagy szériával.

A jobb hírek közé tartozik, hogy szinte az egész pálya lerombolható lesz. Az eddigi Battlefield játékoknál is jobban tudjuk majd alakítani a környezetünket a robbanások és a fegyverek segítségével. A pusztítás milyenségétől függően fognak az épületek összedőlni, szóval nem egy script lesz az alapja az egész rendszernek. Itt is megtalálhatóak lesznek a squadok és az értesülései szerint még ezeket össze fogja fogni egy nagyobb egység a platoon is. Még nem tiszta ez hány darab squadból is fog állni.

Teljesen kidolgozott cross-play rendszert láthatunk majd itt is, szóval semmi ok a pánikra, simán tudunk játszani még akkor is, ha a barátunk egy másik platformot preferál. Valamilyenféle Battle Pass is elérhető lesz, az informátor szerint az eddig megszokott rendszer alapján fog ez is működni. Ahogy mostanában divat, ennek is lesz egy free to play része, ami nagy valószínűséggel a Warzone népszerűsége miatt egy Battle Royale elemnek ígérkezik. Ennyi újdonságot tudhattunk most meg az új Battlefield játékról, reméljük nemsokára több dolog is ki fog derülni erről a produktumról.

Total
20
Shares
Previous Article
Star Wars Marvel

Egy Marvel és Star Wars crossover filmről kérdezték Kevin Feige-t

Next Article

PlayStation 5-ön lesz a legélvezetesebb a Resident Evil Village

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!