Többen is biztosra vélik, Daniel Craig visszatér James Bondként

Több forrás is megerősítette, hogy Daniel Craig visszatér a Bond 25-ben, de azért várjuk meg a hivatalos bejelentést.

Több forrás is megerősítette, hogy Daniel Craig visszatér a Bond 25-ben, de azért várjuk meg a hivatalos bejelentést.

A The New York Times forrásai megerősítették, hogy Daniel Craig állítólag aláírt a stúdióval, így visszatérhet a James Bond franchise huszonötödik részében, amit egyelőre csak Bond 25 néven emlegetnek. A mostani hír azután jelent meg, hogy a MGM és az Eon Productions a napokban kitűzték a Bond 25 bemutatóját 2019. november 8-ra.

Craig visszatérése már régóta téma a sajtóban, de mindeddig nem vehettük biztosra, hogy ő lesz James Bond. A színész a Spectre sajtótájékoztatóján már utalt rá, hogy ő bizony szögre akasztja az öltönyt, és lép a franchisetól, habár kontraktusa öt Bond-filmre szól, melyből négyet teljesített. De úgy tűnik meglesz az ötödik is neki.

A Deadline azt is megtudta, hogy többen is esélyesek a film rendezője címére. A jelöltek között van az Érkezés és a Szárnyas fejvadász 2049 rendezője, Denis Villeneuve, David Mackenzie és Yann Demange is. Menet közben a Variety is utánakérdezett, s ők úgy tudják, hogy Demange a legesélyesebb a székre, de sokáig élen volt Mackenzie is, de jelen állás szerint már nem őt kérnék fel. Kérdéses még, hogy Villeneuve mennyire lesz elfoglalt a következő időszakban, hiszen ő hamarosan beleássa magát a Dune remakebe, egyszóval ütemezési gondok miatt hátrébb csúszhat az MGM jelöltek listáján.

Total
0
Shares
Previous Article
Thor: Ragnarök

A Thor: Ragnarök lesz a Marvel legrövidebb filmje

Next Article

James Cameron új Terminator-trilógián dolgozik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!