A Thor: Ragnarök rendezője a Végtelen háború forgatásán trollkodott

Nem csak hősök vesznek részt szép számmal a Végtelen háború forgatásán, de egyes rendezők is szívesen látogatnak Russoékhoz.

Nem csak hősök vesznek részt szép számmal a Végtelen háború forgatásán, de egyes rendezők is szívesen látogatnak Russoékhoz.

A Marvel valaha volt legnagyobb projektje a Bosszúállók: Végtelen háború, melyben a képregényhősök közös erővel veszik fel a harcot az univerzum rettegett gonosz Titánjával, Thanos-szal – ide tartozó hír, miszerint Jeremy Renner és Elizabeth Olsen is csatlakozott a stábhoz. Már az év elején is láttunk úgynevezett kulisszák mögötti felvételt a forgatásról, várhatóan a jövőben is érkeznek még hasonló videók, és pont egy ilyet szállított most Taika Waititi rendező.

Waititi, a harmadik Thor-film rendezője Russo testvéreknél tett látogatásáról képek is készültek, amit meg is osztott gyorsan rajongóival hivatalos Twitter-fiókján:

A jelek szerint jövő hónap elején érkező A galaxis őrzői vol. 2. premierével megkapjuk az első Thor: Ragnarök előzetest is, ami James Gunn szerint minden idők legjobb Marvel-trailere lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Hivatalos: Sólyomszem nélkül készül A Hangya és Darázs

Next Article

Corvus Glaive és a Fekete Rend is benne lesz a Bosszúállók: Végtelen háborúban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!