Wide Screen
Image default
Filmek

A Thor: Ragnarök rendezője a Végtelen háború forgatásán trollkodott

Nem csak hősök vesznek részt szép számmal a Végtelen háború forgatásán, de egyes rendezők is szívesen látogatnak Russoékhoz.

Nem csak hősök vesznek részt szép számmal a Végtelen háború forgatásán, de egyes rendezők is szívesen látogatnak Russoékhoz.

A Marvel valaha volt legnagyobb projektje a Bosszúállók: Végtelen háború, melyben a képregényhősök közös erővel veszik fel a harcot az univerzum rettegett gonosz Titánjával, Thanos-szal – ide tartozó hír, miszerint Jeremy Renner és Elizabeth Olsen is csatlakozott a stábhoz. Már az év elején is láttunk úgynevezett kulisszák mögötti felvételt a forgatásról, várhatóan a jövőben is érkeznek még hasonló videók, és pont egy ilyet szállított most Taika Waititi rendező.

Waititi, a harmadik Thor-film rendezője Russo testvéreknél tett látogatásáról képek is készültek, amit meg is osztott gyorsan rajongóival hivatalos Twitter-fiókján:

A jelek szerint jövő hónap elején érkező A galaxis őrzői vol. 2. premierével megkapjuk az első Thor: Ragnarök előzetest is, ami James Gunn szerint minden idők legjobb Marvel-trailere lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat