x
Filmek

A Thor: Ragnarok figyelmen kívül hagyja a korábbi Marvel részeket

A film rendezője több kérdésre is válaszolt a héten, meglepő válaszol születtek.

A Thor: Ragnarok figyelmen kívül hagyja a korábbi Marvel részeket
  • Publishedoktóber 18, 2016

A film rendezője több kérdésre is válaszolt a héten, meglepő válaszok születtek.

A napokban Taika Waititi rendező egy kis szünetet tartott a Thor: Ragnarok forgatásán, így arra is volt ideje, hogy a Reddit-en válaszoljon a feltett kérdésekre. Bár érkeztek kérdések a Hétköznapi vámpírok és a Vademberek hajszája filmhez is, de legtöbben mégis a Marvel harmadik fázisának egyik filmjére, a Thor: Ragnarok-ra voltak kíváncsiak. A rendező igen érdekes dolgokat mondott el a filmről, köztük azt is, hogy figyelmen kívül hagyja a korábbi Thor részeket. Íme a legérdekesebb mondat, amit elmondott Waititi:

Arra törekedtem, hogy figyelmen kívül hagyjam a többi Thor filmet. Őszintén, nem tudok semmit azon kívül, mint amivel dolgozom most. Próbálom elkülöníteni a filmem a többi univerzumos kalandtól, s csak egy remek filmet összehozni.

Az interjú nagyon hosszú, így próbáltuk a lényeges dolgokat kiemelni az egész beszélgetésből. A fenti mondatok azóta heves vitát váltottak ki a rajongók körében, hogy ezt mégis hogy gondolta a rendezőúr. Tudjuk, hogy a Marvel filmjei egymásra épülnek, minden rész egy láncszem, minden történés kapcsolatban van egy korábbi eseménnyel, és a dolgok kihatással bírnak a jövőre nézve. Most Waititi teljesen a feje tetejére állítja a dolgokat. Nem mondjuk, hogy rossz, inkább kíváncsian várjuk az újabb híreket a filmről.

A Thor: Ragnarok filmet jelenleg is forgatja Taika Waititi Ausztráliában, és a 2017. november 3-án lesz megnézhető a mozikban. A képregényfilmben látható lesz Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Anthony Hopkins (Odin) és Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), továbbá visszatér a Warriros Three néven ismert hármas is (Tadanobu Asano, Zachary Levi és Ray Stevenson).

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.