Wide Screen
Image default
Filmek

A Thor: Ragnarok figyelmen kívül hagyja a korábbi Marvel részeket

A film rendezője több kérdésre is válaszolt a héten, meglepő válaszok születtek.

A napokban Taika Waititi rendező egy kis szünetet tartott a Thor: Ragnarok forgatásán, így arra is volt ideje, hogy a Reddit-en válaszoljon a feltett kérdésekre. Bár érkeztek kérdések a Hétköznapi vámpírok és a Vademberek hajszája filmhez is, de legtöbben mégis a Marvel harmadik fázisának egyik filmjére, a Thor: Ragnarok-ra voltak kíváncsiak. A rendező igen érdekes dolgokat mondott el a filmről, köztük azt is, hogy figyelmen kívül hagyja a korábbi Thor részeket. Íme a legérdekesebb mondat, amit elmondott Waititi:

Arra törekedtem, hogy figyelmen kívül hagyjam a többi Thor filmet. Őszintén, nem tudok semmit azon kívül, mint amivel dolgozom most. Próbálom elkülöníteni a filmem a többi univerzumos kalandtól, s csak egy remek filmet összehozni.

Az interjú nagyon hosszú, így próbáltuk a lényeges dolgokat kiemelni az egész beszélgetésből. A fenti mondatok azóta heves vitát váltottak ki a rajongók körében, hogy ezt mégis hogy gondolta a rendezőúr. Tudjuk, hogy a Marvel filmjei egymásra épülnek, minden rész egy láncszem, minden történés kapcsolatban van egy korábbi eseménnyel, és a dolgok kihatással bírnak a jövőre nézve. Most Waititi teljesen a feje tetejére állítja a dolgokat. Nem mondjuk, hogy rossz, inkább kíváncsian várjuk az újabb híreket a filmről.

A Thor: Ragnarok filmet jelenleg is forgatja Taika Waititi Ausztráliában, és a 2017. november 3-án lesz megnézhető a mozikban. A képregényfilmben látható lesz Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Anthony Hopkins (Odin) és Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), továbbá visszatér a Warriros Three néven ismert hármas is (Tadanobu Asano, Zachary Levi és Ray Stevenson).

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Josh Brolin legújabb posztjában utalást tett Thanosra és a Végtelen kövekre

Kévés Bence Mihály

Itt a Thor: Ragnarök legújabb előzetese

Kévés Bence Mihály

Képregényfilmekről beszélgettünk a Marvel és DC Univerzummal

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább