Thor látomása beteljesül a Bosszúállók: Végtelen háborúban?

Megvan a kapocs a Bosszúállók: Ultron kora és a Végtelen háború között? Thor látomására emlékeztek még?

Megvan a kapocs a Bosszúállók: Ultron kora és a Végtelen háború között? Thor látomására emlékeztek még?

A Végtelen háború egyesíteni fogja a Marvel Filmes Univerzum valamennyi hősőt – Russo fivérek korábban elmondták, hogy 67 hőst számlál majd a film -, amire szükség is lesz, hiszen a Marvel legnagyobb, legerősebb antagonistája, a Mad-Titan, Thanos fog ellátogatni a Földre.

Az elmúlt években kiderült, hogy a Marvel-filmek mennyire építkeznek egymásra, utalások tömkelegével találkozhatunk bennünk, és így volt ez A galaxis őrzői vol. 2.-ben is. De most egy forgatási kép kapcsán felmerült, hogy talán Thor (Chris Hemsworth) a Sötét világ tavas jelenetében előre látta a jövőt, víziója megjósolta a végzetet?

A stáb év elején Atlantában kezdett, majd rövid időn belül a skóciai Edinburgba repültek, hogy filmre vegyék a harmadik fázis csúcspontját. A helyszínről kikerült egy olyan fénykép, ami nagy valószínűséggel a második és harmadik Bosszúállókat fogja összekötni. Ezen a bizonyos képen egy asgardit láthatunk, akit Thor víziójában is láttunk, amikor Heimdall figyelmeztette a Viharok istenét Asgard bukásáról.

Részleteket nem tudunk a Végtelen háborúról, csak elméletek és tippek vannak arra, hogy miről fog szólni, így a szobor utalás lehet a Thor: Ragnarökre is, hiszen a Ragnarök trailerében láttuk, hogy Hela (Cate Blanchett) elpusztítja Asgardot. Mégsem sikerült megállítani a Halál istennőjét a Ragnarökben? Ősszel kiderül.

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. május 3-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Natalie Portman mégis visszatér a Thor: Ragnarökben?

Next Article

Ridley Scott szerint 14 hónapon belül foroghat az Alien: Covenant folytatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!