a
Archívum

A korábbi hírek szerint a Google nagy erővel fejleszti azt az operációs rendszert, amivel leváltják az Androidot, és erre 5 éven belül sor is kerülhet.

Cikkünkben arra keressük a választ, hogy mik az alapvető különbségek a Microsoft Teams és a Yammer között, miközben mindkettő vállalati platform a Microsofttól.

Kiszivárgott egy specifikáció arról, hogy a Microsoft hogyan képzeli el billentyűzet és egér támogatást az Xbox One konzolcsaládon.

Állandóan csak a helyet keresed az iPhone-on, nem tudod, hogy mi foglal annyit, és hogy szabaduljunk meg a felesleges adatoktól? Mutatjuk!

A sok hasznos autós mobilalkalmazásból kigyűjtöttük nektek azt az öt leghasznosabbat, amik nélkül ma már nem szabad elindulni. Nektek megvannak?

Idén is lezajlott a CES és számtalan újdonsággal leptek meg minket a technológiai ipar nagyágyúi. Mostani cikkünkben 5 új okostelefont szedtünk össze, amelyet a las-vegasi expón lepleztek le

Jó telefon 40 ezer alatt? Egyáltalán nem lehetetlen! Mostani írásunkban 4 okostelefont és egy hagyományos készüléket mutatunk be, amelyek szerintünk ideális azoknak, akik kedvező áron vásárolnának telefont:

Különösen tündökölnek majd az okostelefon gyártók, így 2018-ban számtalan, minden korábbinál jobb telefont ismerhetünk majd meg.

Sokak karácsonyfája alatt lapult egy-egy új okostelefon. Akár kaptad, akár vásároltad, egy biztos: számtalan dolgot csinálhatsz vele! Most 5, rendkívül hasznos kiegészítőt mutatunk be, amelyekkel még többet kihozhatsz