a
FőoldalFilmekTaika Waititi elárulta, hogyan lett 130 perces a Thor: Ragnarök

Taika Waititi elárulta, hogyan lett 130 perces a Thor: Ragnarök

Nyáron még úgy tűnt, hogy a Marvel legrövidebb (100 perc) filmje lesz a Thor: Ragnarök, ehhez képest 130 perces lett. Mégis hogyan?

Taika Waititi rendező nyáron még azt állította, hogy az akkori vágással a Thor: Ragnarök 100 perc, s ezzel a Marvel Moziverzum legrövidebb filmje lesz, azonban a nyári állapothoz képest a film szépen meghízott a bemutató napjára. A film végső vágással, mellyel a héten megérkezik a magyar mozikba is 130 percet tesz ki, és ezzel a Thor-trilógia leghosszabb darabja egyben.

A Collider készített egy beszélgetést a rendezővel, hogy miként sikerült 30 perccel megnyújtani a film hosszát:

A San Diego-i Comic-Con után úgy döntöttünk, hogy sok viccet visszateszünk a filmbe. Visszaraktuk a nevetéseket a filmbe. Amikor azt állítottam, hogy a film 100 perces, akkor körülbelül tényleg 100 perces volt. Miután megtörténtek az újraforgatások, tudtuk, hogy elnyújtjuk a filmet, de volt egy olyan pont, ahol azt hittem, hogy megrekedünk 100 percnél, s nem haladjuk meg a két órát.

Játékidő ide vagy oda, a Thor: Ragnarök lehet a Marvel egyik legsikeresebb filmje, hiszen a film két hét után is 96%-on áll a Rotten Tomatoes oldalon, ahol a 100 kritikából mindösszesen csak 4 „rohadt” értékelés van. Kritikánkat már olvashatjátok a filmről.

dc-es-marvel-univerzum

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.