A Szikla nyilatkozott, hogy kit látna szívesen Shazam szerepében

Black Adam karaktere már elkelt a DC Bővített Univerzumában. Egy korábbi interjú során Dwayne ‘The Rock’ Johnson elmondta, hogy kit képzelne el Shazam szerepében.

Black Adam karaktere már elkelt a DC Bővített Univerzumában. Egy korábbi interjú során Dwayne ‘The Rock’ Johnson elmondta, hogy kit képzelne el Shazam szerepében.

Igaz nem mondta ki, hogy kire gondolt, de a nyilatkozatából egyértelműen kiderül a személy.

Nézzük. Például, bedobok egy nevetést és megnézzük, hogy a rajongók hogyan reagálnak. Volt egy srác akivel találkoztam és azt mondtam ‘Wow! Ez a srác milyen jó fej. Nagyobb mint gondoltam.’ és emlékszem mikor elmentem, meséltem a producerünknek, akivel hosszú ideje dolgozunk, egymásra néztünk és azt gondoltuk ‘Lehetséges Shazam?’ és azt mondtuk ‘Igen!’. A nevét ugyan nem, de annyit elmondok, hogy Magányos Lovas.

Johnson természetesen Armie Hammerre gondolt, aki a Disney Magányos Lovasában alakította a címszereplőt.

Minden bizonnyal jól állna Hammernek a szerep, de sok rajongó épp más karakter bőrében képzeli el. Már egy ideje a színész húzza a rajongók idegeit különböző közösségi oldalakon, hogy majd ő alakíthatja a Zöld Lámpást a későbbiekben.

Semmit sem vehetünk készpénznek, de előbb-utóbb kiderül. A kérdés már csak az, hogy Ti inkább mint Shazam vagy inkább mint Zöld Lámpás tudnátok elképzelni Armie Hammert?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Nyerd meg Michael Fassbender autogramkártyáját

Next Article

A címszereplő is felbukkant a The Predator forgatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!