Wide Screen
Image default
Filmek

[SWCO] Felfedték Kelly Marie Tran karakterét a Star Wars: Az utolsó Jedikből

Túlvagyunk a második napon is, de milyen nap volt ez. Előbb bejelentik Tran karakterét, képeket látunk a filmből, majd bedobják a trailert is.

A sok-sok találgatás után végre Orlandóban lehullt a lepel Kelly Marie Tran karakteréről a nyolcadik Star Wars-filmből, de ahogy Rian Johnson rendező fogalmazott, ő csak egyike lesz a sok új színésznek, akikkel találkozni fogunk idén decemberben. De azért azt elárulták, hogy az új karakterek legnagyobb szerepe Trannak jutott a nyolcadik epizódban.

A The Last Jedi mai paneljára majdnem utolsóként lépett fel Kelly Marie Tran – őt csak Mark Hamill követte -, így Johnsonnak jutott az a feladat, hogy a színpadon nyilvánosság előtt is leleplezze a frissen beugró szereplőt. Karakterét Rosenak hívják a filmben, aki az Ellenállás egyik tagja, s karbantartóként dolgozik.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

Még több a témában...

A Zsivány Egyes eredetileg boldog befejezést kapott volna

Kévés Bence Mihály

John Boyega megcáfolta a Finnről kialakult teóriákat

Kévés Bence Mihály

Címlapon a Star Wars: Az utolsó Jedik főszereplői

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább