Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Superman csatlakozott a Mission: Impossible 6-hoz

Éjjel jelentették be, hogy az Igazság Ligája sztárja, Henry Cavill csatlakozott Tom Cruise franchise-ához.

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala film csillaga, Henry Cavill kulcsfontosságú szerepet kapott a DC Comics Filmes Univerzumán kívül. Bejelentették ugyanis, hogy ő is csatlakozott Christopher McQuarrie következő filmjéhez, a Mission: Impossible 6-hoz.

Say, @henrycavill. Had a thought. Curious if you’re interested in a role in the 6th installment of Mission: Impossible. No pressure.

Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) által megosztott bejegyzés,

A Variety számolt be elsőként a hírről, miszerint Az acélemberben bemutatkozott Henry Cavill csatlakozott Tom Cruise-hoz a hatodik lehetetlen küldetésben. Pontosan nem ismert, hogy miféle szerepet fog betölteni majd a filmben, de tudva, hogy brit színészről beszélünk, elképzelhető, esetleg Ethan Hunt (Tom Cruise) titkosszolgálatának jobb kezét alakíthatja majd – ahogy erre korábban számos példa volt.

A franchise múltjában hasonló szerepet töltött be Alec Baldwin, Anthony Hopkins, Laurence Fishburne és Tom Wilkinson is, így hát kíváncsian várjuk, hogy Cavill-nek milyen feladat jut. A hatodik részben mellesleg Rebecca Fergusson, Simon Pegg és Jeremy Renner is látható lesz. A filmet a Mission: Impossible – Titkos nemzet rendezője és írója fogja újfent készíteni, s tervek szerint jövőre kerül bemutatásra.

Még több a témában...

[SB51] Itt az Élet horror-sci-fi Super Bowl-os előzetese – Te jó Isten! Mi az ott?

Kévés Bence Mihály

5 színész, akik Henry Cavill helyébe léphetnek Superman szerepében

KRITIKA: Star Trek: Mindenen túl

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább