x
Filmek

A Sugarbird csapatát kérték fel a Vaiana ruhák elkészítésére

A londoni Vaiana bemutatóján derült ki, hogy a Sugarbird csapatát kérték fel, hogy készítsék el a mesében látott ruhákat.

A Sugarbird csapatát kérték fel a Vaiana ruhák elkészítésére
  • Publishednovember 22, 2016

A londoni Vaiana bemutatóján derült ki, hogy a Sugarbird csapatát kérték fel, hogy készítsék el a mesében látott ruhákat.

Fiúk, most csukjátok be a szemeteket, ez a cikk főként a csajoknak fog szólni. Ugyan most nem a december 1-én mozikba kerülő Vaiana-ról fogok írni, de mégis a témához kapcsolódik. Kis országunkat, főként az egyik divatmárka, a Sugarbird tervezőit nagy megtiszteltetés érte még az év elején, ugyanis a Disney termékeket forgalmazó cég felkérte őket, hogy az újonnan mozikba kerülő animációjukhoz, a Vaiana-hoz (Moana) készítsenek egy kollekciót.

2016. 11. 20-án debütált a kollekció a londoni premieren, amiről a Sugarbird tulajdonosa és Kreatív igazgatója, Jagasics Hedvig így írt instagram oldalán:

Egy csodás nap, egy csodás projekt es egy csodás premier. Gratulálok a Sugarbirdnek, az összes kollegámnak, rengeteget dolgoztunk ezen a kollekción, büszke vagyok rátok, mindannyiunkra!
Hamarosan Sugarbird x Moana Collection!

Az új kollekció várhatóan jövő áprilisban érkezik az üzletekbe, egy-egy ruhadarabbért minden bizonnyal mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni, de garantáltan egyedi és meseszép polinéz mintás darabokat szerezhetünk be. Aki már most tűkön ül a kíváncsiságtól, annak itt egy kis ízelítő a vasárnapi premierről:

Moana collection @sugarbirdofficial @hedvigjagasics

Horváth Cintia ? Szinó (@horvathcinco) által közzétett fénykép,

#sugarbirdgoestolondon ??? #moana #filmpremier #disney bafta

Regina Dukai (@reginadukai) által közzétett fénykép,

MOANA ?? Az egyik legvarázslatosabb animációs film amit valaha láttunk, és egyben projekt amin valaha dolgozhattunk. Még 2016 tavaszán kaptunk egy felkérést és lehetőséget a Disney regionális fogyasztói termékek divíziójának az alelnökétől és csapatától, hogy az idei év végén debütáló, legújabb animációs alkotásuk, a Moana (hazánkban Vaiana) alapján készítsünk egy egyedi divatkollekciót. A főszereplő, Moana egy csodás kislány, akinek vakmerő kalandjain, és fantasztikus történetén keresztül betekintést kaphatunk az ősi polinéz kultúrába, és Óceánia lenyűgöző színvilágába. Nagyon nagy megtiszteltetés és lehetőség volt számunkra, hogy a filmet még félkész állapotában láthattuk a Disney európai székházában, így testközelből tapasztalhattuk, hogy milyen komoly és összetett munka van egy ilyen animációs mű létrehozása mögött, ami minket is inspirált a kollekció megalkotásában. Ez a kollekció az eddigi egyik legkedvesebb feladat volt, amin a csapatunk dolgozhatott, imádjuk a színvilágot, a fazonokat, és azt ahogyan az óceánok világa összefonódik a polinéz népművészet elemeivel. Igazi kihívás volt ezen elemek kombinálása, és transzformálása egy európai divatkörnyezetbe, ami hűen és méltóan tükrözi ezen fantasztikus történet, nép és helyszín életérzéseit. A Sugarbird kollekció áprilisban érkezik! ❤️ #sugarbird #disney #moana #film #premier #london #milos #england #sugarbirdgoestolondon #proud

Regina Dukai (@reginadukai) által közzétett fénykép,


Dukai Regina ezt posztolta instagram oldalán:

Az egyik legvarázslatosabb animációs film, amit valaha láttunk, és egyben projekt, amin valaha dolgozhattunk. Még 2016 tavaszán kaptunk egy felkérést és lehetőséget a Disney regionális fogyasztói termékek divíziójának az alelnökétől és csapatától, hogy az idei év végén debütáló, legújabb animációs alkotásuk, a Moana (hazánkban Vaiana) alapján készítsünk egy egyedi divatkollekciót. A főszereplő, Moana egy csodás kislány, akinek vakmerő kalandjain, és fantasztikus történetén keresztül betekintést kaphatunk az ősi polinéz kultúrába, és Óceánia lenyűgöző színvilágába. Nagyon nagy megtiszteltetés és lehetőség volt számunkra, hogy a filmet még félkész állapotában láthattuk a Disney európai székházában, így testközelből tapasztalhattuk, hogy milyen komoly és összetett munka van egy ilyen animációs mű létrehozása mögött, ami minket is inspirált a kollekció megalkotásában. Ez a kollekció az eddigi egyik legkedvesebb feladat volt, amin a csapatunk dolgozhatott, imádjuk a színvilágot, a fazonokat, és azt, ahogyan az óceánok világa összefonódik a polinéz népművészet elemeivel. Igazi kihívás volt ezen elemek kombinálása, és transzformálása egy európai divatkörnyezetbe, ami hűen és méltóan tükrözi, ezen fantasztikus történet, nép és helyszín életérzéseit. A Sugarbird kollekció áprilisban érkezik!

Nagy gratuláció a csapatnak! Csak így tovább!

ui: Fiúk, akik olvassátok a cikket, a barátnőitek ölni fognak egy-egy ilyen ruciért, egy kivételes alkalomból adott ajándéknak tökéletes lesz!

Vaiana december 1-én mutatkozik be a magyar mozikban.

Written By
Tarjányi Tünde