Főoldal Filmek A Stranger Things sztárját, David Harbour-t szemelték ki Kábel szerepére
Filmek

A Stranger Things sztárját, David Harbour-t szemelték ki Kábel szerepére

A legfrissebb hírek szerint nem Pierce Brosnan lehet Kábel a Deadpool 2-ben, hanem David Harbour.

106

A legfrissebb hírek szerint nem Pierce Brosnan lehet Kábel a Deadpool 2-ben, hanem David Harbour.

Annak ellenére, hogy korábban egy közös képen láthattuk Pierce Brosnan 007-es ügynököt Ryan Reynolds-szal és Hugh Jackman-nel, amiből arra lehetett következtetni, hogy Brosnan-é lett a Kábel szerep a Deadpool 2-ben, most egy új forrás azt állítja, a nagy sikerű Stranger Things főszereplője, David Harbour kaphatja az időutazós mutáns szerepét.

A The Wrap forrásai úgy tudják, hogy David Harbour első számú jelölté lépett elő, aki eljátszhatja majd a Deadpool 2-ben Kábelt. Állítólag a film címszereplőjét játszó színésszel, Ryan Reynolds-al tartottak egy közös próbafelvételt is a napokban, de még nem dőlt el, hogy ő kapná-e a rajongók egyik kedvenc mutánsának szerepét. A színészt eddig olyan filmekben láthattuk, mint a Híradósok, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag, vagy a Fekete mise.

Menet közben a Collider is megerősítette a pletykákat, de hozzáteszik, hogy Michael Shannon neve is szóba került az Acélemberből, azonban az ütemezési problémák miatt le kellett mondania a szerepről. Egyedi, és szórakoztató lett volna látni Shannon-t a filmben, de megnéztük volna, hogy mire képes a Deadpool folytatásban.

Még mindig van ideje a stúdiónak és Ryan Reynolds-nak, hiszen a Fox továbbra sem jelentette be, hogy mikor kezdik forgatni a filmet, mint ahogy azt sem árulták el, mikor készülnek bemutatni a mozikban. Rendkívül érdekes lenne, ha valóban Harbour kapná meg a szerepet. Bárki is kapja meg Kábel szerepét, hosszú időre elkötelezi magát az X-Men Univerzumban, hiszen úgy tartják, hogy a hős mutáns kulcsszerepet játszik majd az X-Force-ban. De még az is benne van a pakliban, hogy időutazós képességét felhasználva cameo szerepeket kaphat más és más filmekben.

Reméljük, hogy hamarosan tényleg okosabbak leszünk, s hivatalosan is bejelentik, hogy ki fogja játszani Kábelt a Deadpool 2-ben.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...

WGA
Filmek

Csütörtökön hivatalosan is véget ér a hollywoodi írósztrájk

Az írósztrájk holnap véget ér, miután megszavazták a vasárnap elfogadott pontokat.