Close


Közelgő események

Filmek

[SWCO] A Star Wars: Az utolsó Jedikben visszatérnek az AT-AT lépegetők

Túl sokat nem tudtunk meg a Star Wars 8-ból, de azért pár részletre így is fény derült a tegnapi előzetesből. Például, újra lesz AT-AT.

[SWCO] A Star Wars: Az utolsó Jedikben visszatérnek az AT-AT lépegetők
  • PublishedApril 15, 2017

Túl sokat nem tudtunk meg a Star Wars 8-ból, de azért pár részletre így is fény derült a tegnapi előzetesből. Például, újra lesz AT-AT.

Ha lemaradtál volna a tegnapi nagy eseményről, mikor a The Last Jedi stábja a színpadon voltak, és bemutatták az első trailert, nincs semmi veszve, hiszen már visszanézhető az előzetes. No de, akárcsak más oldalak, úgy mi is többször is visszanéztük az előzetest, elkezdtük elemezni – írásban érkezik a nap folyamán -, habár nekünk nem volt olyan szerencsénk, mint a Fandangonak, akik mikrofonvégre kapták Rian Johnson rendezőt, akinek feltehettek pár kérdést is.

Megpróbáltam elmesélni az igazi történetet, hogy szerintem ezeknek a srácoknak hogyan is kellene működniük. És úgy vélem, a film rengeteg meglepetéssel szolgál majd.

A rendező arról is mesélt, hogy a barátai mennyire elszántak voltak, és minden áron szerepelni akartak a filmben:

Egészen addig az összes barátom rohamosztagos akart lenni a filmben, míg fel nem próbálták a jelmezt, és rá nem döbbentek, hogy mennyire meleg és testes is.

Az előzetesben volt egy pár másodperces jelenet a film egyik új helyszínéről, ami a Crait nevezetű bolygón játszódik, s ahol az Ellenállás hajóit láthatjuk, de a távolban az ismert Birodalmi AT-AT lépegetőket is kiszúrtuk. A rendező ezt meg is erősítette.

Valóban, és tetszett ahogy megpillantották azokat? Talán majd lesz közeli és sokkal jobb kép is róluk.

Végezetül pedig Johnson elmondta azt is, hogy számára a trailer melyik momentuma tetszett leginkább:

Azt mondom, az a pillanat, amikor kibújtunk a hegy mögül és láttuk Reyt a sziklafalon – és hallottam ahogy a közönség visszafolytja lélegzetét – és csak azt mondom, ez boldogsággal töltött el.

És nektek melyik rész tetszett legjobban a trailerben?

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.