Close


Közelgő események

Filmek

[SWCO] A Star Wars 8-ból talán Rey szüleit is megismerjük

Az ébredő Erő egyik legnagyobb rejtélye az volt, hogy kik lehetnek a Jakku roncsvadász lány szülei. Kik ők?

[SWCO] A Star Wars 8-ból talán Rey szüleit is megismerjük
  • PublishedApril 15, 2017

Az ébredő Erő egyik legnagyobb rejtélye az volt, hogy kik lehetnek a Jakku roncsvadász lány szülei. Kik ők?

Megtörtént pénteken a Star Wars: Az utolsó Jedik hivatalos bemutatója, kaptunk egy brutálisan menő posztert, és a várva várt előzetest is bemutatták. De kérdésünkre továbbra sem kaptunk választ, hogy ki is valójában Rey (Daisy Ridley). Erről már több teória is megjelent, lehet olvasni olyat, hogy ő Palpatine eltitkolt unokája, vagy Anakin Skywalker reinkarnációja, esetleg Obi-Wan Kenobi és Satine titkos románcának gyümölcse? Esetleg Luke Skywalker lánya?

Az elmúlt hónapokban több forrás is arról írt, hogy Rey nem más, mint Skywalker lánya, de ezt hivatalosan nem erősítették meg. Hozzátesszük, nem is cáfolták a Lucasfilmtől.

A Good Morning America vendége volt a film rendezője, Rian Johnson, hogy megvitassák vele a pletykákat attól függetlenül, hogy szerepelnek-e a soron következő filmben.

Ez valami olyasmi, amivel abszolút foglalkozni fog a film. Ez attól függ…nem mondhatom el! Majdnem elkotyogtam valamit. Majdnem megkaptátok a választ. Rengeteg meglepetés lesz ebben a filmben, és benne sok csavarral. Azt akarom, hogy az emberek valóban csak akkor tapasztalják meg azokat, amikor először nézik a filmet. Hogyan foglalkozunk velük, miként érzünk azokról és hogy mi történik vele csak egy a sok közül.

Továbbra is titok, és szerintünk ez maradjon is így egészen a film bemutatójáig, bár ha tényleg meg mernék lépni, hogy a Sith család gyermeke végül a fényt választja a Sötét oldal helyett, s egy Skywalker gyermek letérne az útról, az lenne ám a ügyes húzás. Személy szerint én örülnék annak, ha kiderül, hogy Palpatine unokájáról lenne szó. Mindez december 14-én kiderül, ugyanis ekkor érkezik a hazai mozikba a Star Wars: Az utolsó Jedik.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.