x
Close


Közelgő események

Filmek

Spin-off Pókember részek érkezhetnek a jövőben

Tapsolhatnak a rajongók, mert több Pókember kaland is érkezik a jövőben.

Spin-off Pókember részek érkezhetnek a jövőben
  • Publishedoktóber 11, 2016

Tapsolhatnak a rajongók, mert több Pókember kaland is érkezik a jövőben.

Már önmagában az is nagy öröm volt, hogy tavaly megegyezett a Sony Pictures és Marvel Studios, hogy a Pókember hazatérjen a jogos tulajdonosához, a Marvel-hez, de ez még nem minden. Mindkét fél jól járt látszólag, a Sony sokat kaszálhatott az üzlettel, a Marvel meg még több bőrt tud lehúzni majd a Hálószövő kalandjairól. Most viszont úgy fest, hogy még több szereplő kap filmet a Pókember Univerzumból.

Lehetett pletykákat hallani arról, hogy a Sony még mindig játszik azzal a gondolattal, hogy több Pókember spin-off film is megjelenjen a jövőben, amire most utalást is tettek. Úgy tűnik, hogy valóra válik az elgondolás, és a közeli jövőben több ilyen filmet is kaphatunk. A Collider készített egy interjút a Sony Pictures elnökével, Tom Rothman-nel, aki elmondta, hogy igazak azok a hírek, amiket oly régóta pletykálnak már. Picit bonyolultnak tűnik az egész, de röviden annyit jelent, hogy a jövőben a Sony is fog Pókember filmeket rendezni, de ezek mellékágon futó, spin-off részek lesznek csak.

Év elején robbant be, hogy a Sony egy Venom-filmen töri a fejét, de ezt mai napig nem erősítették meg. Rothman jelentése azonban ezt is tisztába tette, és már hivatalosan is el tudjuk képzelni Venom kalandját a vásznon. Várhatóan nem Venon az egyedüli, aki filmet fog kapni. Több rendező és színész is megfordul majd a projekteken, az egyik ilyen rendező páros Gary Ross és Josh Trank lehet, míg az írói csapat a Deadpool-film kapcsán lehet ismerős, őket Rhett Reese és Paul Wernick alkotja.

Valószínűleg Venom nem az egyetlen olyan film, amit a Sony a jövőben szeretne megvalósítani. Hónapokkal korábban Silver Sable-filmjét is felkapták a médiában, arról is cikkeztek, hogy a Sony már elkezdte az előkészületeket. Nem sokkal azelőtt, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios megegyezett volna, a Sinister Six-film is állítólag zöld utat kapott, de szinte biztos, hogy ezt törölték a stúdiónál. Így talán a Marvel talán saját maga szeretné a Sinister Six-et a Pókember-franchiseba ültetni.

Az egész téma, hogy Pókember a Sony-nál és a Marvel-nél egyszerre legyen, nagyon zavaros. Sokan már ott kiakadtak, hogy Tom Holland játszotta Pókit az Amerika kapitány: Polgárháborúban, s miért nem Andrew Garfield. Picit sáros, hogy több Pókember karakter is filmet kapjon a jövőben, nem illik bele a Marvel eddigi koncepciójába. Fontos elmondanunk, hogy mai napig nem tudjuk, milyen alkut kötött a Sony és a Marvel, miként egyeztek meg a jogokról. Ha hiszünk Tom Rothman-nak, és miért ne tennénk, akkor hamarosan többet is megtudhatunk ezekről a filmprojektekről.

A Marvel Univerzum Pókemberes franchise korszaka jövő nyáron indul a Pókember: Hazatérés című szuperhősfilmmel.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.