Shuri

Shuri kitalálta, hogyan lehet újra vakandai szív alakú gyógynövényeket termeszteni

A Fekete Párduc cím fennmaradhat.

Bár a 2018-ban bemutatott Fekete Párducban Koncoló kérésére felperzselték a szív alakú gyógynövényeket, ám a Marvel Moziverzumban megjelent új könyvből kiderült, hogy Shuri mivel töltötte az idejét a Bosszúállók: Végjáték eseményei után: feltalálta, hogyan tud szív alakú növényeket termeszteni. Ez az a különös növény, ami Fekete Párduc emberfeletti erejét adja. A mostani felfedezés azt is megerősíti, hogy a Fekete Párduc öröksége T’Challa halála után is életben marad.

A The Wakanda Files címen megjelent új képregény arra a kérdésre adott választ, hogy a Fekete Párduc öröksége tovább élhet-e. A könyv T’Challa király kishúgára, Shuri-ra fókuszál, aki egy nagy felfedezésre tesz szert, hiszen megtalálja a módját, hogyan tudnak új szív alakú gyógynövényeket termeszteni, miután Erik Killmonger elpusztította az ültetvényt a filmben. Shuri szintetikus növényeket hozott létre, és még azt is fontolóra vette, hogy Vibrániummal megerősítse a növényt – ez a különös fém Vakanda kincse, amit egy meteorit hozott a Földre. Sokáig abban a hitben éltünk, hogy T’Challa az utolsó Fekete Párduc, azonban hála az új felfedezésnek a vakandai cím generációkon át fennmaradhat. Ez a felfedezés Chadwick Boseman halála után nagy jelentőséggel bír, hiszen a Fekete Párduc karakter sorsa még nem eldöntött a filmes univerzumban.

Boseman tragikus halála után nem tiszta, hogy a Marvel Studios milyen tervvel áll elő, de ezzel a kérdéssel még nem szeretnének foglalkozni, hiszen még mindig gyászolják királyukat, nem döntöttek a 2022-re kitűzött Fekete Párduc 2. sorsáról. Többen úgy gondolják, hogy Letitia Wright lehet az új hős, ahogy arról a képregényekben is olvashattunk, és erre a színésznő is tett utalást, ha úgy alakulna, kész átvenni a Fekete Párduc szerepét.

Hosszú idő után a 2020-as év lehet az első olyan év 2009 után, amikor nem válthatunk jegyet egy új Marvel Studios alkotásra. Eredetileg két filmet is bemutattak volna, tavasszal a Fekete Özvegyet, ősszel pedig az Örökkévalókat, azonban a COVID miatt el kellett tolni a premiereket. Mozifilmet nem, de Disney+ sorozatot láthatunk, mert decemberben érkezik a WandaVision.

Total
26
Shares
Previous Article

TESZT: Cloudpunk

Next Article
Monster Hunter - Szörnybirodalom

Nézd meg szinkronosan Milla Jovovich főszereplésével a Monster Hunter - Szörnybirodalom előzetesét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!