Roxfortban is forgatják a Bosszúállók: Végtelen háborút

Megerősítették, hogy a stáb ellátogat arra a helyszínre is, ahol a híres Boszorkány és Varázslóképző filmet, a Harry Pottert is filmezték.

Megerősítették, hogy a stáb ellátogat arra a helyszínre is, ahol a híres Boszorkány és Varázslóképző filmet, a Harry Pottert is filmezték.

Múlt hónapban jelentek meg olyan hírek, miszerint a Marvel esetleg ellátogathat a Harry Potter-filmekben látott helyszínre, Roxfortba, de ezt akkor még nem erősítették meg hivatalosan, pusztán csak találgatás volt. Az egész spekulációt még egy a télen Russo testvérek által megosztott fénykép indította el, hogy talán a Bosszúállók is ellátogatnak a híres helyszínre, most azonban a The Tab hivatalosan is megerősítette azt, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborút forgatni fogják az angliai Durham-katedrálisban.

Természetesen azt nem lehet tudni, hogy mely színészek lesznek jelen a forgatáson, kiknek a jeleneteit fogják rögzíteni a katedrálisban, de egy hőst biztosan kizárhatunk, méghozzá Chris Evans karakterét, Steve Rogerst, ugyanis ő korábban elmondta, hogy csak májusban csatlakozik a stábhoz, mikor már New York Cityben forgatnak.

A jelentésből azt is megtudtuk, hogy a Végtelen háborút tavaly a Mary Lou álnéven kezdték el tervezni, ez volt a munkacíme. Most viszont olyan kódneveket hallani, mint a Rigging és a Construction, de hogy ezek mit jelentenek, az a jövő zenéje egyelőre.

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. május 3-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Videón Wanda Maximoff és Vízió csókja a Bosszúállók: Végtelen háborúból

Next Article
Alien: Covenant

Eddig nem látott képen az Alien: Covenant főszereplője

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!