Rögtön drámával rajtolt el a Verdák 3. előzetese

Nem várt rajtot vett a Verdák 3 első előzetese, melyben a főhősünk pokoli nehéz helyzetbe kerül.

Nem várt rajtot vett a Verdák 3. első előzetese, melyben a főhősünk pokoli nehéz helyzetbe kerül.

A Disney és Pixar közösen mutatták be a Verdák 3. rajzfilm első ízelítőjét, mely után máris kijelenthetjük, hogy a folytatás merőben más lesz, mint az első két rész volt. Mivel teaser videóról beszélünk, s tudjuk, hogy ezek az előzetesek előzetese, amiből túl sok mindenre nem derül fény, mindössze egy dráma részletét látjuk csak, melyben Villám McQueen főhősünkkel történik valami a versenypályán.

A teaser végén olvashatunk egy mondatot, miszerint:

Ettől a perctől minden meg fog változni.

Szerencsére a nap folyamán a film kapott egy hivatalos szinopszist is, melyben a következőt lehet olvasni a sztoriról:

A versenyzés egy új korszakát éljük. Az egyik versenyen egy új, pokoli gyors versenyző egyszerűen csak úgy kilökte Villám McQueen-t (Owen Wilson hangján megszólaló főszereplőt) a pályáról, és ezzel megpecsételve sorsát, pedig az élete volt a versenyzés. Ahhoz, hogy főszereplőnk visszatérjen a pályára, szüksége lesz némi segítségre, és ebben a fiatal mérnöklány, Cruz Ramirez lesz partnere. Összefognak, és mindent elkövetnek, hogy nyerjenek a pályán, még úgy is, hogy nem várt fordulatok következnek be. 95-ös rajtszámmal rendelkező Verda kigurul a Piston Cup Racing aszfaltra, hogy bizonyítson, és megnyerje a trófeát.

A film nem csak történetben újít, ugyanis most debütál Brian Fee rendező is, ám nagy segítségére volt Daniel Gerson, aki korábban olyan nagy meséket jegyzett, mint a Szörny Rt., Hős6osSzörny Egyetem, vagy a Wall-E.

A Verdák 3. bemutatója 2017. június 16-án lesz az Egyesül Államokban.

Total
0
Shares
Previous Article

Az Igazság ligája fogja felvezetni Willem Dafoe karakterét az Aquaman filmhez

Next Article

Assassin's Creed – Íme a magyar plakát!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!