Robert Downey Jr. nem tér vissza a Pókember: Hazatérés-folytatásában

Olybá tűnik, kedvenc szuperhősünk mentor nélkül marad a Hazatérés második részére. Vagy mégsem?

Olybá tűnik, kedvenc szuperhősünk mentor nélkül marad a Hazatérés második részére. Vagy mégsem?

A The Hollywood Reporternek Vasembert játszó Robert Downey Jr. megerősítette, hogy bizony nélküle fog elkészülni a Hazatérés-folytatása. Ez azonban közel sem jelenti azt, hogy Póki egyedül maradna, mert a Sony szeretné, ha egy újabb Marvel hős csatlakozna hozzá, de hogy ki, azt egyelőre nem lehet tudni.

A második rész bemutatója 2019. július 5-én lesz, és már azt is tudni lehet, hogy ez a Pókember-trilógia második része lesz, hiszen Tom Holland főszereplő nemrég megerősítette, hogy három önálló falmászó-filmet készít a Sony Pictures és a Marvel Studios.

Időközben befutottak az első reakciók is a Pókember: Hazatérésről, és akik eddig látták, mind csodálatos dolgokat mondtak Jon Watts rendező munkájáról. Szemezgessünk is ezekből egy keveset:

Sokan azt mondták, hogy ez lett minden idők legjobb Pókember-filmje, Tom Holland erre a szerepre született, a Marvel legszórakoztatóbb filmje, hiába vicces, közben komoly is, és sok-sok váratlan lépést tartogat a film. Egyszóval: csodálatos lett a Pókember: Hazatérés, aminek hazai bemutatója 2017. július 6-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

A DC Filmek elnökei megosztották gondolataikat a készülő új filmekről

Next Article

Az új Bosszúállók: Végtelen háború képén visszatérünk a Sanctum Sanctorum épületbe

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!