Wide Screen
Image default
Filmek

Ridley Scott kevesebb Xenomorphot szeretne a következő filmben

Kevesebb Xenomorphot, több mesterséges intelligenciát a következő Alien-filmbe, Ridley Scott legalábbis így gondolja.

Kevesebb Xenomorphot, több mesterséges intelligenciát a következő Alien-filmbe, Ridley Scott legalábbis így gondolja.

Ti el tudnátok képzelni az Alien franchiset Alienek nélkül? A rendező igen. És abban hisz, hogy sokkal félelmetesebb és érdekesebb lehet a történet, ha az Alien: Covenant folytatásában nem a Xenomorphokra figyelünk, hanem Davidre és a hozzá hasonló mesterséges intelligenciákra.

Az 1979-ben született franchise alapjaiban változtatta meg a szokásokat, és vitt izgalmakat a mozik falai közzé. A bemutató óta további öt részt forgattak a franchisehoz, de A bolygó neve: a Halál rész kivételével elmaradtak a várt sikertől. Scott korábban is élesen bírálta a filmeket, hogy az Alieneken túl kell lépni, mert kezd unalmas lenni a szörny, s a fókuszt a mesterséges intelligenciára kell összpontosítani.

Elkészítünk egy másik filmet, megcsináljuk. Úgy hiszem, hogy fokozatosan el kell távolodnunk az idegenektől. „Az emberek azt mondják, hogy még több idegenre van szükség, több arctámadóra, több mellkasból kitörésre”, úgyhogy sokat is tettem a Covenantba, és szépen passzoltak bele. De úgy gondolom, ha újra nekifogunk, akkor találni kell egy másik megoldást, ami izgalmasabb. Szerintem a mesterséges intelligencia sokkal veszélyesebb és ezért sokkal érdekesebb.

Ridley Scott már dolgozik a Covenant folytatásán, amit az eredeti tervek szerint jövő évben kezdenek forgatni, hogy tartani tudják a 2019-es bemutatót. Már amennyiben a stúdió is áldását adja a projektre.

Még több a témában...

Megismerhettük Neill Blomkamp elkaszált Alien-filmjének néhány ötletét

Vigh Martin

Ridley Scott eredetileg teljesen más befejezést szánt A nyolcadik utas: a Halál főhősének

Kévés Bence Mihály

Lady Gaga szerepelni fog Ridley Scott legújabb filmjében

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat