Wide Screen
Image default
Filmek

Ridley Scott kevesebb Xenomorphot szeretne a következő filmben

Kevesebb Xenomorphot, több mesterséges intelligenciát a következő Alien-filmbe, Ridley Scott legalábbis így gondolja.

Ti el tudnátok képzelni az Alien franchiset Alienek nélkül? A rendező igen. És abban hisz, hogy sokkal félelmetesebb és érdekesebb lehet a történet, ha az Alien: Covenant folytatásában nem a Xenomorphokra figyelünk, hanem Davidre és a hozzá hasonló mesterséges intelligenciákra.

Az 1979-ben született franchise alapjaiban változtatta meg a szokásokat, és vitt izgalmakat a mozik falai közzé. A bemutató óta további öt részt forgattak a franchisehoz, de A bolygó neve: a Halál rész kivételével elmaradtak a várt sikertől. Scott korábban is élesen bírálta a filmeket, hogy az Alieneken túl kell lépni, mert kezd unalmas lenni a szörny, s a fókuszt a mesterséges intelligenciára kell összpontosítani.

Elkészítünk egy másik filmet, megcsináljuk. Úgy hiszem, hogy fokozatosan el kell távolodnunk az idegenektől. „Az emberek azt mondják, hogy még több idegenre van szükség, több arctámadóra, több mellkasból kitörésre”, úgyhogy sokat is tettem a Covenantba, és szépen passzoltak bele. De úgy gondolom, ha újra nekifogunk, akkor találni kell egy másik megoldást, ami izgalmasabb. Szerintem a mesterséges intelligencia sokkal veszélyesebb és ezért sokkal érdekesebb.

Ridley Scott már dolgozik a Covenant folytatásán, amit az eredeti tervek szerint jövő évben kezdenek forgatni, hogy tartani tudják a 2019-es bemutatót. Már amennyiben a stúdió is áldását adja a projektre.

Még több a témában...

Hátborzongató videót mutattak be az Alien: Covenant Walter androidjáról

Ridley Scott legalább még négy Alien-filmmel számol

Kévés Bence Mihály

Befutott a félelmetesen jó Alien: Covenant előzetes

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább