Főoldal Játékok A régió legnagyobb bulija az Xbox One PlayIT, hétvégén a Hungexpóban!
Játékok

A régió legnagyobb bulija az Xbox One PlayIT, hétvégén a Hungexpóban!

Remélem nem felejtettétek el, hogy szombat-vasárnap Xbox One PlayIT a Hungexpóban a világ legerősebb konzoljával.

92

Remélem nem felejtettétek el, hogy szombat-vasárnap Xbox One PlayIT a Hungexpóban a világ legerősebb konzoljával.

Biztos hogy sokan tudják mi is az a PlayIT Show, de olvasóink között bizonyára akadnak olyanok is, akik már hallották a rendezvény nevét, de nem tudták elképzelni, hogy valójában mit is takar.

Felsorolni is nehéz, hogy mi mindennel (programmal, hírességekkel, népszerű sorozat szereplőivel, a hazai YouTube közösség nagyjaival, játékokkal, hardverekkel, a legmenőbb cosplay jelmezekkel, az 501-es Légióval) találkozhat az, aki november 18-19. között – jól olvastátok, kétnapos lesz a show Budapesten – kilátogat az Xbox One PlayIT Showra, amire szokás szerint idén is a Hungexpóban kerül sor. Magára a PlayIT Showra tekinthetünk úgy, mint Kelet-Közép Európa legnagyobb gamer és IT rendezvényére, amely minden korábbi shownál nagyobb lesz.

A kétnapos PlayIT Show első napjára kilátogatók találkozhatnak a Trónok harca című világsikerű sorozat két főszereplőjével, Kristian Nairnnel és Ellie Kendrickkel, vagy akár testközelből nézheted meg a sorozatból ismert Vastrónt. A Show második napján ugyan nem találkozhattok hollywoodi sztárokkal, helyettük a hazai gémervilág legnagyobbjaival válthattok szót, és ha már szóba került a gamer világ, muszáj elmondanunk, hogy több olyan játékot is kipróbálhattok a helyszínen, amik csak jövőre fognak megjelenni, köztük a Crytek új játékát, a Far Cry 5-öt, vagy akár az előző nap megjelent Star Wars: Battlefront 2.-öt is kipróbálhatjátok PC-n, PlayStation 4-en és Pro-n, vagy a rendezvény névadó játékkonzolján, az Xbox One-on és Xbox One X-en (A VILÁG LEGERŐSEBB KONZOLJÁN!!!). Az eseményt mindkét napon a Sounds of Thrones zárja egy-egy fergeteges koncerttel (Kapunyitás szombaton és vasárnap egyaránt 20 órakor, a koncert 21 órakor kezdődik és várható befejezés 23 óra 30 perckor.)

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Jegyvásárlás: Jegyeket vásárolni a PlayIT a hivatalos oldalán keresztül tudtok

Gyere el, és találkozz a hazai IT közösség legnagyobb alakjaival, mi egészen biztosan ott leszünk! A PlayIT hivatalos Facebook-eseményére itt tudtok bejelentkezni.

Szerző
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jim Ryan Sony PlayStation
Játékok

Visszavonul Jim Ryan, a PlayStation vezetője

Közel harminc év után megy nyugdíjba a Sony Interactive Entertainment vezérigazgatója.

Sony
Játékok

Hacker támadás érhette a Sonyt

Egy zsarolóvírust készítő csoport a sötét weben mutatott bizonyítékokat az ellopott fájlokról.

SAG-AFTRA
BREAKINGJátékok

A SAG-AFTRA tagjai megszavazzák a sztrájk lehetőségét a videójáték-iparban

Még nincs sztrájk a videójáték-iparban, de a SAG-AFTRA tagjai mellette döntöttek.

The Crew Motorfest
Játékok

The Crew Motorfest teszt

Kihívója akadt a Forza Motorsportnak?