Rebootolják a Resident Evil sorozatot

Martin Moszkowicz számolt be elsőként a hírről, hogy a stúdió döntött, egy új felállásban kívánja újraindítani a Resident Evil franchiset a mozikban.

Martin Moszkowicz számolt be elsőként a hírről, hogy a stúdió döntött, egy új felállásban kívánja újraindítani a Resident Evil franchiset a mozikban.

A németországi Constantin Film vállalat egyik kulcsembere, Martin Moszkowicz arról beszélt a napokban, hogy a közeljövőben új Resident Evil filmek fognak érkezni, de teljesen új felállásban, vagyis összefoglalva, rebootolják A Kaptárt, amit később a Varietynek adott interjúban az igazgatótanács elnöke meg is erősített hétvégén.

A Cannes-i Filmfesztiválon erősítették meg a médiában, hogy már dolgoznak az új összeállításon, de hogy ki fogja rendezni, ki lesz a reboot főszereplője szigorúan titkos, erről nem árultak el részleteket. Fura lesz látni azt a franchiset, ami az évek alatt hozzánőtt Paul W.S. Anderson rendezőhöz és feleségéhez, Milla Jovovichhoz, aki a főszereplőt, Alicet játszotta hosszú éveken át.

Total
0
Shares
Previous Article

Új fotók az Aquaman forgatásáról!

Next Article

X-Men: Dark Phoenix - Michael Fassbender visszatér?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!