x
Filmek

A Reavers csapat célba vesz valakit a legújabb Logan képen

Érkeznek a fekete-fehér képek az utolsó Farkas filmről.

A Reavers csapat célba vesz valakit a legújabb Logan képen
  • Publishedoktóber 19, 2016

Érkeznek a fekete-fehér képek az utolsó Farkas filmről.

Ahogy már az elmúlt hetekben megfigyelhettük, hétről hétre érkeznek az újabb képek Instagram-on a következő Wolverine filmről. Ez az első olyan fénykép, melyen feltűnik Reavers egyik karaktere. A Marvel rajongók egyébként emlékezhetnek rá, hogy 1988-ban ez a mustáns csapat a képregényekben. Hogy pontosan miről is van szó? Röviden és tömören egy zsoldos osztagról, akik ellátták magukat különféle kibernetikus fejlesztésekkel. A film már túlesett az MPAA besoroláson is, így a hivatalos trailer már a küszöbön van, bármikor befuthat.

David James Kelly szkriptjében megerősítették, hogy a Mister Sinister és az ő Essex Corp. vállalata lesz az egyik főellenség – talán több is lesz. Számtalan lehetőség van, több színészt is el tudunk képzelni a szerepre, köztük van Boyd Holbrook is, ugyanakkor legesélyesebb Richard E. Grant, de még Stephen Merchant-ot is idesorolhatnánk. Utóbbira azért kevesen fogadnának, de sosem tudni. Tudjuk, hogy a filmben benne lesz a Reavers, és a Weapon X csoport is, ők lesznek a film keménylegényei. Magától értetődik, hogy Sinister szerepe az lesz, hogy létrehozzon egy fiatal mutáns klón lányt X-23 néven, aki Rozsomák génjeit és képességeit örökli. Erre már volt célzás az X-Men: Apokalipszisben is, ott láthattuk az Essex Corp. logót.

James Mangold által rendezett Logan című kalandban visszatér Hugh Jackman, és Sir Patrick Stewart is. A filmet 2017. március 3-án fogják a mozikban bemutatni. Hugh Jackman-nek ez lesz a kilencedik Farkasos szerepe, ám ő ezzel elköszön a mutáns karakterétől.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.