x
Close


Közelgő események

Filmek

Rafe Spall és Toby Jones is szerepelhet a Jurassic World 2-ben

Az Amerika kapitány filmekből ismert Toby Jones, és a Pi élete sztárja is aláírhatott a Jurassic World folytatására.

Rafe Spall és Toby Jones is szerepelhet a Jurassic World 2-ben
  • Publishednovember 8, 2016

Az Amerika kapitány filmből ismert Toby Jonest, és a Pi élete sztárját is szóba hozták a Jurassic World 2 filmmel.

Rögtön egy remek hírrel indították a hétfőt, méghozzá azzal, hogy a Universal stúdió megkezdte a szereplők válogatását a Jurassic World folytatásához. A meghallgatásokat, castingot máris két nagy névvel, Toby Jones-szal és Rafe Spall-lel indították.

A Variety számolt be a hírről, hogy Toby Jones és Rafe Spall neve is felkerült a Universal Pictures és az Amblin Entertainment listájára, mint lehetséges jelöltek a 2015-ös nagy blockbuster film folytatására. Fontos megjegyezni, hogy a stúdiók nem erősítették meg a hírt, kezeljük egyelőre pletykaként.

Jones és Spall elsők között csatlakozhatnak a Jurassic World második részéhez, melynek forgatása várhatóan jövő év elején indul Hawaiin. Amennyiben sikeresek lesznek a tárgyalások, akkor az említett két színész is feltűnik majd a visszatérő karakterek, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard oldalán. A jelentésből az is kiderült, hogy a következő hetekben további színészeket fognak meghallgatni, mert két kulcsfontosságú szerep továbbra is kiadó.

A Jurassic World 2 forgatókönyvén közösen dolgozott Colin Trevorrow – az első rész rendezője – és Derek Connolly. Előbb úgy volt, hogy Trevorrow visszatér a rendezői székbe, de a Star Wars: Episode IX miatt kénytelen volt átadnia a stafétabotot J.A. Bayonanak. Trevorrow nem köszönt el teljesen, mert Belén Atienza producer mellett vezető produceri feladatokat lát el a franchise atyjával, Steven Spielberggel közösen.

Korábban kiderült, hogy trilógia készül a Jurassic Worldből, valamint a Bayona rendező azt is elmondta, hogy sokkal félelmetesebb lesz a második rész, mint az első volt. A filmet 2018. június 22-én fogják bemutatni.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.