The Predator – Megnyugodhatnak a kertvárosiak, a rendező cáfolta a híreket

Pár napja röppent fel a hír, miszerint a Predator rebootban a Predator 2. film hangulatát idézik, azaz ismét városban lesz a küzdelem.

Pár napja röppent fel a hír, miszerint a Predator rebootban a Predator 2. film hangulatát idézik, azaz ismét városban lesz a küzdelem.

A Predator franchise eredetileg egy Közép-Amerikai dzsungelben játszódott, majd Los Angelesben folytatódott, de volt arra is példa, mikor a jég hátán, az Antarktiszon, vagy egy távoli Ragadozó bolygón váltak prédává az emberek. Néhány nappal ezelőtt a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy a The Predator új rész egy amerikai kisvárosban fogja az embereket öldösni. Mit ne mondjunk, elég „zord” környezetet választottak volna a rebootnak, de ezt most a rendező megcáfolta.

Mindenki megnyugodhat, ugyanis Shane Black rendező eloszlatta a félelmeket, nem kell rettegniük a kertváros lakóinak 2018-ban. A Collider jelentése szerint maga Black kereste fel őket, hogy elmondhassa és megnyugtassa a kedélyeket, a The Predator nem az a film, ami a kertvárosban játszódik majd. Shane Black nem csak rendezni fogja a rebootot, de Fred Dekkerrel közösen a forgatókönyvön is dolgoztak. Black legismertebb filmje 2013-ból a Vasember 3, de az 1987-es Halálos fegyver szkriptjét is ő írta.

Eddig a filmről annyit tudunk, inkább foghatjuk fel egy folytatásnak, mint sem rebootnak, és az ’87-es Predator, valamint a ’90-es Predator 2. rész után fog majd játszódni. Az egészben a legszórakoztatóbb, hogy Shane Black szerepelt is az első részben, tagja volt Dutch (Arnold Schwarzenegger) hat fős csapatának. Sajnos Black karakterének, Rick Hawkinsnak nem jutott sok szerep, mert a Predator elsőként kapta el.

A The Predator film két főszereplője a Narcos sorozatból, és a Logan filmből ismert Boyd Holbrook lesz – ő helyettesíti Benicio Del Torot -, valamin Olivia Munn az X-Men: Apokolipszisből, akik a különleges erők egységében fog szolgálni.

A termelést februárban kezdik, a bemutató pedig 2018. február 9-én lesz az Egyesült Államokban.

Total
0
Shares
Previous Article

Az új Megazord játékfigura brutálisan jól néz ki, talán ilyen lesz a Power Rangersben is?

Next Article

Felnőtteknek fog szólni a Bad Boys 3

Related Posts
Wide Screen YouTube