x
Close


Közelgő események

Filmek

A The Predator is kapott egy friss posztert!

Nagyon izgatottak vagyunk Shane Black keze által készített The Predator-filmre, amihez gyorsban kaptunk egy friss posztert.

A The Predator is kapott egy friss posztert!
  • Publishedoktóber 11, 2017

Nagyon izgatottak vagyunk Shane Black keze által készített The Predator-filmre, amihez gyorsban kaptunk egy friss posztert.

A helyszín a londoni kiállítás – innen származik a Jurassic World: Bukott birodalom posztere is –, itt mutatták be a Shane Black rendező Ragadozó című film következő reklámposzterét. A forgatás már befejeződött, azonban itt sem sokat árultak el a történetről, mindösszesen annyi világos, hogy akárcsak az 1987-es eredeti filmben, úgy ebben is egy bátor csapat veszi fel a harcot a gyilkológéppel. A helyszín viszont nem a dzsungel lesz, hanem a kertváros.

Korábban cáfolták, hogy a történet amerikai kertvárosban játszódna, de ezt a rendező nem olyan rég tisztázta, így mégis retteghetnek a lakók. Erre utal a fenti kép is. A filmet egyébként az a Shane Black forgatta, aki szerepet kapott anno franchise első részében, de többi társával együtt ő sem élte túl a találkozást. A történetért John McTiernan és Fred Dekker írópáros felel, de visszatérő nevekbe botlottunk a producerek között is, hiszen John Davis, Joel Silver és Lawrence Gordon felügyelte a reboot munkáit.

Boyd Holbrook, Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Thomas Jane, Alfie Allen, Augusto Aguilera, Jake Busey és Edward James Olmos szerepében készült filmet 2018. augusztus 3-án mutatják be.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.