A Power Rangers rendezője megerősítette a stáblistát jelenetet

A rendező arra kért mindenkit, hogy a film után ne rohanjanak, maradjanak a helyükön, mert a stáblista után jelenet lesz.

A rendező arra kért mindenkit, hogy a film után ne rohanjanak, maradjanak a helyükön, mert a stáblista után jelenet lesz.

A Saban Entertainment és a Lionsgate közös újragondolása a Power Rangers-ről hamarosan a mozikba kerül – Amerikában már a jövő héten, hozzánk pedig április első hetén fog megérkezni. A Collider munkatársai ültek le Dean Israelite rendezővel, s beszélgettek a rebootról.

Az interjú alatt a rendező elmesélte, hogyan került szóba a neve a projektnél, miként kapta meg a direktori széket, hogyan tervezték meg a jelmezeket és magukat a különös lényeket. Utóbbinak különösen nagy szerep jut majd a filmben, ugyanis Bryan Cranston fogja játszani Zordon-t a filmben, akit már az előzetesekben is láthattunk – tudjátok, ő az a nagy kőszerű a mozivászon, akihez beszélnek a Rangers-ök.

Israelite azt is elárulta, hogy az első vágás után közel három órásra sikerült a film. Szerencsére ezekből majd a megjelenő Blu-ray lemezen csemegézhetünk. A rendező úr továbbá arról is nagyon szívesen beszélt, hogy Mastodon-nak miért van nyolc lába, de talán a legfontosabb az volt, mikor megerősítette, hogy a film stáblistás jelenettel gazdagodik majd. És még sok-sok más egyébbel is, melyeket nem fejtett ki, de nem is kell sokat várnunk rá, hiszen heteken belül bemutatják az új Power Rangers-filmet.

A Power Rangers hazai bemutatója 2017. április 6-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Szólít a szörny

Next Article

A miértre a válasz: Natalie Portman miért nem játszik a Thor: Ragnarökben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!