x
Filmek

A Pókember: Hazatérés visszahoz egy régi Vasember karaktert

Még a 2008-as első Vasember filmben találkozhattunk először Tony Stark jobbkezével, aki most visszatér.

A Pókember: Hazatérés visszahoz egy régi Vasember karaktert
  • Publishedszeptember 2, 2016

Még a 2008-as első Vasember filmben találkozhattunk először Tony Stark jobbkezével, aki most visszatér.

Megint egy Pókember filmes casting hír, egyszerűen nem tudnak leállni, úgy gondolják, mindent egyszerre akarnak bemutatni majd a nézőknek. Most épp arról érkezett hír, hogy Jon Favreau karakterét is szeretné a Marvel Studios viszont látni a nagyképernyőn. 2008-ban már találkoztunk Happy Hogan-nal a Vasember 1-ben, aki úgymond Stark jobbkeze is egyben, s akit most visszahoznak az Univerzumba?

A Variety állítása szerint igen. Csütörtökön olyan hírek jelentek meg a szaklapnál, hogy Happy benne lesz a Pókember film rebootjában, de hogy milyen nagy szerepet szánnak neki, egyelőre nem tudják, csak azt, hogy biztosan feltűnik a vásznon. A lap dolgozói úgy vélik, hogy amolyan cameo szerepre térhet csak vissza, hiszen már így is zsúfolt a film szereplők terén, ennyi karaktert egyszerűen nem lehet egy százhúsz perces képregényfilmbe belezsúfolni.

A rajongók lelkesedve fogadták a hírt, hogy a Vasember-filmek egyik kedvenc alakját most újra képernyőn látják, már csak azért is, mert Jon Faveau utoljára 2013-ban, a Vasember 3-ban volt része a Marvel Univerzumának. Négy év kihagyást követve most üdén és frissen tér vissza a Marvel egyik legnagyobb dobásában: a Pókember: Hazatérés című filmben, melyet a stúdió közösen forgat a Sony Pictures-szel.

Már jóval azelőtt, hogy a Disney megvásárolta volna a Marvel jogokat a filmekre, akkor lehetett tudni, hogy Jon Favreau nagy szerepet vállal a Marvel Univerzum első filmjénél, a Vasembernél. A filmben nem csak szerepet, de vezető produceri posztot is betöltött, s a hírek szerint ő vette rá Robert Downey Jr.-ot is a főszerepre. És megérte, mert kétségtelen, hogy az egyik legjobb Marvel-filmet hozta össze Favreau. Felbuzdulva az első rész sikere után, érkezett a Vasember második filmje, melyben először láthattuk Fekete Özvegyet (Scarlett Johansson), és a Hadigépet (Rhodey – Don Cheadle).

Várjuk az újabb híreket, hogy vajon milyen szerep jut majd Faveau-nak a Queens-i hálószövő kalandjában.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.