Pókember: Hazatérés – Rengeteg új jelenet és információ a filmről!

Idén júliusban visszatér a barátságos és közkedvelt Pókember a mozikba, hogy szétrúgja pár gazfickó seggét a Marvel Filmes Univerzumban.

Idén júliusban visszatér a barátságos és közkedvelt Pókember a mozikba, hogy szétrúgja pár gazfickó seggét a Marvel Filmes Univerzumban.

A Pókember: Hazatérése egyre közeledik, és az anyagok csak úgy özönlenek a Marvel háza tájáról. Ebben a több mint 16 perces ‘behind the scenes’ videóban számtalan eddig nem látott jelenetet, és információt kapunk a filmről.

A videóban Tom Holland, Robert Downey Jr., Michael Keaton és a rendező Jon Watts is megszólalnak, illetve új harcjeleneteket, May nénis párbeszédet és Vasemberes bejátszásokat is kapunk. Szóval ha nem zavarnak a lehetséges spoilerek, csekkoljátok a fenti videót.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

A Han Solo film forgatásán láthatunk egy új fajta rohamosztagost

Next Article
Suicide Squad - Öngyilkos osztag

2018-ig nem kezdenek bele a Suicide Squad 2 forgatásába

Related Posts
Tovább

Így fest Daisy Ridley Ophelia szerepében!

A tehetséges fiatal színésznőt a legtöbben egy messzi-messzi galaxisból ismerhetik, azonban most egy másik oldaláról is láthatjuk. Daisy Ridley lesz ugyanis a főszereplő az Ophelia című filmben, ami a Star Wars sorozathoz képest igen komoly stílusváltás.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!