x
Filmek

Pókember: Hazatérés New York-i kalandok

Egy vagon kép érkezett Tom Holland-ről, és az új Pókemberről. A stáb jelenleg New Yorkban forgat. A Hazatérés forgatása véget ért, mármint Atlantában, s átköltöztek New Yorkba. Szó szerint lehet

Pókember: Hazatérés New York-i kalandok
  • Publishedszeptember 28, 2016

Egy vagon kép érkezett Tom Holland-ről, és az új Pókemberről. A stáb jelenleg New Yorkban forgat.

A Hazatérés forgatása véget ért, mármint Atlantában, s átköltöztek New Yorkba. Szó szerint lehet érteni, hogy Pókember hazatért, hiszen a Marvel képregényhősének Queens valódi otthona. Keményen kell dolgozniuk, hiszen a Sony Pictures és a Marvel Studios 2017. július 7.-re lőtte be a reboot bemutatóját.

Tom Holland-dal, az új Pókemberrel az nyári Amerika kapitány: Polgárháború részben találkozhattunk. Az új Hálószövős filmben feltűnik még Vasember/Tony Stark (Robert Downey Jr.), May néni (Marisa Tomei), Happy Hogan (Jon Favreau) és Keselyű (Michael Keaton).

Jon Watts hamarosan befejezheti a forgatást, de előzetesre még sokat kell várnunk. Legjobb esetben év végén, vagy jövő év elején érkezhet az első kis ízelítő a filmből.

First night in queens and it feels like home already #spidermanhomecoming

✌️ (@tomholland2013) által közzétett fénykép,

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.