Wide Screen
Image default
Filmek

A Pókember: Hazatérés írói is maradnak a folytatásra

Biztosra mennek, vagyis Chris McKenna és Erik Sommers bevált párosa írja a Pókember: Hazatérés második részét.

A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy Chris McKenna és Erik Sommers a tárgyalások végéhez értek, és hamarosan hivatalosan is bejelentik őket, hogy visszatérjenek a Hazatérés folytatására. Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios is további sikerekben bízik Tom Holland csapatával, ami nem alaptalan, hiszen a Pókember: Hazatérés lett a valaha készült legsikeresebb falmászó mozifilm.

Hivatalosan továbbra sem nevezték meg, hogy ki rendezi a második részt, de Kevin Feige és Amy Pascal korábban már utalt rá, hogy nincs okuk lecserélni Jon Wattsot, és ezt a számok is bizonyítják. Akár már a soron következő napokban megjöhet a bejelentés rendezői oldalról, de az írókról biztos.

A Pókember: Hazatérés 2. néven emlegetett filmet – ez még nem hivatalos, végleges cím – 2019. július 5-től láthatjuk a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Holnap hajnalban a Disney magáénak tudhatja a 21th Century Fox vállalatot

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték írói elárulták, hogy Adam Warlock miért nem kapott még szerepet

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] Amerika Kapitány egy vadonatúj szupererőt kapott

Kiss Zita

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább