x
Close


Közelgő események

Filmek

A Pókember: Hazatérés első klipje cameot és hálószárnyakat hozott

Sajnos mi még nem láthatjuk, de a brazíliai Comic Con-on ma bemutatták az első jelenetet a Pókember: Hazatérés rebootból.

A Pókember: Hazatérés első klipje cameot és hálószárnyakat hozott
  • Publisheddecember 2, 2016

Sajnos mi még nem láthatjuk, de a brazíliai Comic Con-on ma bemutatták az első jelenetet a Pókember: Hazatérés rebootból.

Örömteli hír, miszerint elkészült az új Pókember film első előzetese, amit ma be is mutattak a látogatóknak, és amiből kiderült, hogy a falmászó ruhája egy kisebb változtatáson esett át, továbbá Jon Favreau cameojára is fény derült.

Néhány órával korábban a Sony Pictures és a Marvel közösen mutatta be a Pókember: Hazatérés közös rendezésű film első jelenetét Brazíliában a CCXP nevezetű eseményen. Sajnos a videóanyag online még nem elérhető, de a leírások már elárasztották az internetet, és mondhatni egytől-egyig mindenki odáig volt érte. Az előzetesből kiderült, hogy Póki szerkója egy ráncfelvarráson esett át az Amerika kapitány: Polgárháborús jelenete óta, és Happy Hogan (Jon Favreau) szerepét is felfedték benne. Egyesek szerint a ruha nagyon hasonlít a Polgárháború képregényekben látotthoz, de részletes leírást továbbra sem kaptunk a jelmezről.

A Pókember: Hazatérés előzetese rövid volt, de NAGYSZERŰ! Póki szemszögéből rajtol az előzetes, aki éppen Happy Hogannal társalog. Hogan egy táskát nyújt át a címszereplőnek, amit Tony Stark küldött, és ami egy felturbózott jelmezt rejt. Ezután Pókembert egy épület tetejéről veti le magát, széttárja karjait, és felbukkannak a hálószárnyai. Volt még néhány vágás, de ezekre nem emlékszem teljesen. Egyszerűen zseniálisak voltak a hálószárnyak!

Látszólag mindenkit lenyűgöztek ezekkel a szárnyakkal, és az apróbb részletekre emiatt senki sem figyelt oda, mert valójában Pókember a Washingtoni emlékmű tetejéről ugrott le, itt tárta szét karjait, és kezdett siklani a levegőben, majd Keselyű felé vette az irányt. Az első képkockák rendkívül biztatóak, szuper lehet az új jelmez, és már az is kiderült, hogy az eseményen látott előzetes hamarosan elérhető lesz az interneten is. Hogy pontosan mit jelent nekik a „hamarosan” kifejezés, esetleg még a hétvégén, vagy esetleg a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet bemutatóján, ki tudja!

Egyszerre lehet érdekes, s aggasztó is az a tény, hogy Vasember tovább dolgozott Pókember ruháján, és Póki első filmjére egy upgradet is elvégzett rajta, valamint, hogy az akció New York City-n kívül zajlik, hiszen ebben a két dologban eltérést mutat a képregényekhez képest a reboot. De kár is ezzel foglalkozni, mert ezek a hálószárnyak ütősnek hangzanak, és már nagyon várjuk, hogy mi is lássuk ezt az első kedvcsinálót.

Jon Watts által rendezett Pókember: Hazatérés filmet 2017. július 7-én mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.