Wide Screen
Image default
Filmek

Pletykák szerint kegyetlen lesz a Joker-eredetfilm

Egyszóval Jokernek egy olyan oldalát ismerjük meg, melyet eddig nem volt alkalmunk látni egyetlen filmes kivitelben sem.

Nemrégiben jelentek meg cikkek, hogy a Warner Bros. egy új projektbe vágott, ami a DC Univerzum egyik legismertebb ellenségére, Jokerre fókuszál majd. A történetet Todd Phillips rendező és társírója, Scott Silver hegeszti jelenleg, de a legmeglepőbb az egészben, hogy Martin Scorsese felügyeli a munkákat – ő produceri feladatokat lát el.

A napokban a korábbi MMA harcos, Brendan Schaub volt vendége Joe Rogan podcastosnak, aki arról faggatta Schaubot, hogy miről fog szólni a Joker-film.

A fiam, Todd Feldman összeült Todd Phillips-szel. Sötét lesz, olyan sötét, mint Joker. Gyerekként folyton mosolygot, és mindenki kigúnyolta ezért. Olyan ez, mint Brooklyn utcáin. Szuper sötét és valóságos lesz a film.

A beszélgetést a lap tetején magatok is meghallgathatjátok, az említett részletre az 1:03:32 percben kerül sor.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Alicia Vikander egy igazi Tomb Raider gamer volt

Matt Reeves lett a The Batman-film rendezője

Kévés Bence Mihály

Az Öngyilkos osztag – mi így várjuk a filmet!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább