Főoldal Sorozatok Pedro Pascal nagyon közel áll ahhoz, hogy megkapja a Gladiátor 2. egyik szerepét
Sorozatok

Pedro Pascal nagyon közel áll ahhoz, hogy megkapja a Gladiátor 2. egyik szerepét

A mandalóri és a The Last of Us sztárja lehet Ridley Scott folytatásának egyik szereplője.

48
The Last of Us

Pedro Pascal neve megfordult már a Trónok harcától a Star Warson át a The Last of Us-ig mindenütt, és úgy tűnik, hogy színész most egy újabb esélyes kiszemelt egy nagy projekt élére. Ridley Scott a Gladiátor folytatásán dolgozik, és ha igazak a hírek, akkor Pascal lehet a főszereplője.

Végső tárgyalások folynak róla, hogy csatlakozzon Ridley Scott cím nélküli Gladiátor-folytatásának szereplőgárdájához – erősítette meg egy, a produkcióhoz közel álló forrás az IGN-nek. A Deadline közölte ma először a hírt.

A karakterével kapcsolatos részleteket, valamint a folytatás cselekményével kapcsolatosakat egyelőre nem osztottak meg a nyilvánossággal. Amennyiben az üzlet létrejön, csatlakozna a korábban bejelentett szereplőkhöz, Paul Mescalhoz, Denzel Washingtonhoz és Barry Keoghanhoz, valamint a visszatérő sztárhoz, Connie Nelsonhoz. A Stranger Things 4. évadában feltűnt Joseph Quinn szintén tárgyalásokat folytat a folytatáshoz való csatlakozásról, erősítette meg az IGN.

A folytatásban, amely jelenleg 2024. november 22-én kerül a mozikba, Ridley visszatér a rendezői székbe David Scarpa forgatókönyve alapján. A 2000-es eredeti Gladiátor természetesen hatalmas siker volt, 460 millió dolláros bevételt hozott világszerte, és 12 Oscar-jelölést kapott, elnyerve a legjobb filmnek járó díjat.

Pascal egész pályafutása során elfoglalt volt, de különösen az elmúlt néhány év volt hatalmas számára. Din Djarin szerepét alakította a Disney+ A mandalóri című Star Wars-sorozatában, amelynek nemrég fejeződött be a harmadik évada. Néhány hónapja nagy sikert aratott az HBO The Last of Us című sorozatában, ahol Joel Millert alakította. A videójáték-adaptáció 2. évadának forgatása várhatóan még idén elkezdődik.

Filmes téren Pascal nemrég Nicolas Cage mellett játszott A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című filmben, és szerepelt a Wonder Woman 1984-ben, illetve a Netflix A buborék című filmjében is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már...