Paul Bettany is szerepet kapott a Han Solo spin-offban

Paul Bettany a képregényuniverzum után kipróbálja megát a Csillagok háborúja messzi-messzi galaxisában is, a Han Solo-ban.

Paul Bettany a képregényuniverzum után kipróbálja megát a Csillagok háborúja messzi-messzi galaxisában is, a Han Solo-ban.

Ron Howard rendező tegnap Twitterén jelentette be, hogy a képregényvilág egy ismert színészével gazdagodott a Han Solo mozi stábja, akivel a jövő évi Bosszúállók: Végtelen háborúban is találkozni fogunk. Nem másról van szó, mint Víziót megformáló Paul Bettanyről, aki immáron a messzi-messzi galaxisban játszódó második Star Wars antológiafilmben is feltűnik 2018-ban.

A direktor bejelentéséből nem derült ki, hogy Bettany milyen szerepet tölt majd be, de a Variety úgy tudja, kulcsfontosságú szerepet szánnak a színésznek, aki a pletykák szerint Michael K. Williams korábbi karakterét kapta. Williams múlt héten jelentette be, hogy a The Red Sea Diving Resort és Han Solo ütemezései miatt kénytelen volt lemondania szerepéről, amit egyesek úgy tudnak, hogy maga a rendező törölte őt a filmből. Nem tudni, hogy mi az igazság, de abban biztosak lehetünk, hogy Phill Lord és Chris Miller korábbi története gyökeresen megváltozott Ron Howard jöttével.

A Han Solo bemutatója 2018. május 25-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

A Warner Bros. Leonardo DiCaprionak adná a Joker szerepét

Next Article

Még ne temessük a Bad Boys 3.-at, sőt, új írót kapott a film!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!